Povezane vesti
Car zaplakao pred aleksandrom: Šok obrt u "Zadruzi", Filip priznao sve emocije: "Volim te i toliko sam te željan"
Blic 22.03.2023
Aleksandra Nikolić i Filip Car progovorili su o svom odnosu, a tom prilikom Car je otvorio dušu i dotakao se svega što je imao sa Majom Marinković i Milicom Veselinović. - Znaju one zašto ja radim sra*a napolju, kao što su Ana Jovanović i Sanja… »
Filip Car se u suzama vratio aleksandri! Stislo ga gorko kajanje, plakao kao kiša, pa priznao: Koliko sam te željan!
Kurir 22.03.2023
Aleksandra Nikolić i Filip Car progovorili su o svom odnosu, a tom prilikom Car je otvorio dušu i dotakao se svega što je imao sa Majom Marinković i Milicom Veselinović. - Znaju one zašto ja radim sra*a napolju, kao što su Ana Jovanović i Sanja… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Oko 60 fakulteta u blokadi, studenti bukom oterali Slavicu Đukić Dejanović i vikali joj: „Zone pobegulja!“
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih
Šapić najavio: Javni prevoz u Beogradu od 1. januara potpuno besplatan
Danas pre 11 minutajoš 19 povezanih
Kinezi posle nesreće u Novom Sadu upozorili Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne
Radio 021 pre 3 satajoš 6 povezanih
"Moji igrači ne znaju pravila igre": Ovo je detalj zbog kog je Željko bio ljut posle poraza Partizana (video)
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih