Повезане вести
Петар из србачког села сам себи написао читуљу Речима изазвао хаос, имао и захтев: "Напустио сам заувек овај јадни и луди…
Курир 22.03.2023
Петар П., пензионер (85) из србачког села Повелич преминуо је 19, а сахрањен 20. марта на месном гробљу у присуству чланова уже породице и свештеника. Занимљиво је да је Петар, иначе цењени мештанин села, пре него што је умро… »
"Напустио сам заувек овај јадни и луди свет" Петар је сам себи написао смртовницу и изазвао бројне реакције
Блиц 22.03.2023
Петар Петковић, пензионер (85) из србачког села Повелич преминуо је 19, а сахрањен 20. марта на мјесном гробљу у присуству чланова уже породице и свештеника. Занимљиво је да је Петар, иначе цењени мештанин села, пре него што… »
Вести дана »
Спајић након што је Вучић рекао да ће предложити да цео Западни Балкан уђе у ЕУ заједно: Црна Гора ће бити у ЕУ 2028. године, ту чекамо остале
Нова пре 35 минутајош 9 повезаних
Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Нова пре 59 минутајош 10 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 44 минутајош 9 повезаних
Зеленски спреман за изборе, али тражи безбедност и промене у законодавству
Еуроневс пре 54 минутајош 8 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана