Povezane vesti
Poznati jugoslovenski pevač otkrio da ima rak kostiju: „Sve me boli i umoran sam, a ne mogu da spavam“
Luftika 22.03.2023
Hrvatski pevač Jasmin Stavros bio je velika jugoslovenska zvezda i u 68. godini saznao je da boluje od raka kostiju. – Nažalost, potvrdilo se ono najgore. Verujem doktorima, znam da oni rade samo najbolje za mene, a molim se Bogu da ovi strašni… »
„Nažalost, potvrdilo se ono najgore“: Legendarni jugoslovenski pevač bije bitku s rakom kostiju
Nova 22.03.2023
Teška bolest zadesila je pop zvezdu. Jasmin Stavros, hrvatski pevač koji je bio velika zvezda Jugoslavije, u 68. godini saznao je da ima karcinom kostiju. „Nažalost, potvrdilo se ono najgore. Verujem doktorima, znam da oni rade samo najbolje za mene… »
Pevač se bori za život, otkriveno da ima karcinom kostiju: "Sve me boli, stalno sam u bolnici"
Blic 22.03.2023
Pevač Jasmin Stavros (68) nekoliko dana unazad žalio se na bolove u leđima, a nakon toga otkriveno mu je da ima karcinom kostiju i da trenutno vodi svoju najvažniju bitku za život. - Stalno sam u bolnici, nisam otad išao kući. Loše se osećam… »
Vesti dana »
Netanjahu šalje šefa Mosada u Dohu na razgovore o mogućem sporazumu o taocima
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Rusija tvrdi da će nastaviti velike naftne i gasne projekte uprkos američkim sankcijama
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Sahranjen Žan-Mari Le Pen: Ćerka bivšeg lidera francuske krajnje desnice nije mogla da zadrži suze (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Petković: Kurti kampanju počeo pretnjama Srbima nepostojećom vojskom i policijom
Blic pre 6 satijoš 1 povezana