Povezane vesti

Poznati jugoslovenski pevač otkrio da ima rak kostiju: „Sve me boli i umoran sam, a ne mogu da spavam“

Poznati jugoslovenski pevač otkrio da ima rak kostiju: „Sve me boli i umoran sam, a ne mogu da spavam“

Luftika 22.03.2023
Hrvatski pevač Jasmin Stavros bio je velika jugoslovenska zvezda i u 68. godini saznao je da boluje od raka kostiju. – Nažalost, potvrdilo se ono najgore. Verujem doktorima, znam da oni rade samo najbolje za mene, a molim se Bogu da ovi strašni… »
„Nažalost, potvrdilo se ono najgore“: Legendarni jugoslovenski pevač bije bitku s rakom kostiju

„Nažalost, potvrdilo se ono najgore“: Legendarni jugoslovenski pevač bije bitku s rakom kostiju

Nova 22.03.2023
Teška bolest zadesila je pop zvezdu. Jasmin Stavros, hrvatski pevač koji je bio velika zvezda Jugoslavije, u 68. godini saznao je da ima karcinom kostiju. „Nažalost, potvrdilo se ono najgore. Verujem doktorima, znam da oni rade samo najbolje za mene… »
Pevač se bori za život, otkriveno da ima karcinom kostiju: "Sve me boli, stalno sam u bolnici"

Pevač se bori za život, otkriveno da ima karcinom kostiju: "Sve me boli, stalno sam u bolnici"

Blic 22.03.2023
Pevač Jasmin Stavros (68) nekoliko dana unazad žalio se na bolove u leđima, a nakon toga otkriveno mu je da ima karcinom kostiju i da trenutno vodi svoju najvažniju bitku za život. - Stalno sam u bolnici, nisam otad išao kući. Loše se osećam… »

Vesti dana »