Повезане вести
Познати југословенски певач открио да има рак костију: „Све ме боли и уморан сам, а не могу да спавам“
Луфтика 22.03.2023
Хрватски певач Јасмин Ставрос био је велика југословенска звезда и у 68. години сазнао је да болује од рака костију. – Нажалост, потврдило се оно најгоре. Верујем докторима, знам да они раде само најбоље за мене, а молим се Богу… »
„Нажалост, потврдило се оно најгоре“: Легендарни југословенски певач бије битку с раком костију
Нова 22.03.2023
Тешка болест задесила је поп звезду. Јасмин Ставрос, хрватски певач који је био велика звезда Југославије, у 68. години сазнао је да има карцином костију. „Нажалост, потврдило се оно најгоре. Верујем докторима, знам да они раде… »
Певач се бори за живот, откривено да има карцином костију: "Све ме боли, стално сам у болници"
Блиц 22.03.2023
Певач Јасмин Ставрос (68) неколико дана уназад жалио се на болове у леђима, а након тога откривено му је да има карцином костију и да тренутно води своју најважнију битку за живот. - Стално сам у болници, нисам отад ишао кући… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане