Повезане вести
Сијарто: Док је ова власт у Мађарској, Додику неће бити уведене санкције
Политика 22.03.2023
БАЊАЛУКА – Министар спољних послова Мађарске Петер Сијарто изјавио је данас у Требињу да се председник Републике Српске Милорад Додик неће наћи ни на каквој листи санкција док у Мађарској буде садашња власт. „Они који желе да… »
Сијарто: Док је ова власт у Мађарској, Додику неће бити уведене санкције
Нови магазин 22.03.2023
Министар спољних послова Мађарске Петер Сијарто изјавио је данас у Требињу да се председник Републике Српске Милорад Додик неће наћи ни на каквој листи санкција док у Мађарској буде садашња власт. "Они који желе да се уведу… »
Сијарто: Додик је реизабран и ми то поштујемо, шокира ме што се Америка меша у ствари других држава
Спутник 22.03.2023
Мађарски министар спољних послова Петер Сијарто рекао је да је шокантно и узнемирујуц́е мешање Америке у унутрашња питања других држава. Он је додао да Будимпешта поштује чињеницу да је Милорад Додик поново изабран за… »
Сијарто подржао републику српску: "Шокира ме што се Америка меша у ствари других држава"
Вечерње новости 22.03.2023
МАЂАРСКИ министар спољних послова Петер Сијарто рекао је да је шокантно и узнемирујуће мешање Америке у унутрашња питања других држава. Он је додао да Будимпешта поштује чињеницу да је Милорад Додик поново изабран за… »
Сијарто: Док је ова власт у Мађарској, Додику се неће уводити санкције
Н1 Инфо 22.03.2023
Министар спољних послова Мадјарске Петер Сијарто изјавио је у Требињу да се председник Републике Српске Милорад Додик неће наћи ни на каквој листи санкција док у Мађарској буде садашња власт. „Они који желе да се уведу… »
Вести дана »
Пауновићева закључила бирачки списак за локалне изборе у Сечњу, Мионици и Неготину
РТВ пре 1 сатјош 6 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 30 минутајош 7 повезаних
У стабилном стању пилот повређен приликом пада спортског авиона, наставља се увиђај код Суботице
РТС пре 1 сатјош 8 повезаних