Povezane vesti
Džonson: Izvinjavam se što sam parlament doveo u zabludu
Vesti online 22.03.2023
Bivši britanski premijer Boris Džonson danas je izjavio da mu je žao što je ”nenamerno doveo parlament u zabludu” na saslušanju u okviru istrage o zabavama koje su održavane u Dauning stritu, uprkos merama izolacije usled pandemije Covid-19. –… »
Vesti online 22.03.2023
Bivši britanski premijer Boris Džonson danas je izjavio da mu je žao što je ”nenamerno doveo parlament u zabludu” na saslušanju u okviru istrage o zabavama koje su održavane u Dauning stritu, uprkos merama izolacije usled pandemije Covid-19. –… »
Politika 22.03.2023
LONDON – Bivši britanski premijer Boris Džonson danas je izjavio da mu je žao što je nenamerno doveo parlament u zabludu na saslušanju u okviru istrage o zabavama koje su održavane u Dauning stritu, uprkos merama izolacije usled pandemije… »
RTV 22.03.2023
LONDON - Bivši britanski premijer Boris Džonson danas je izjavio da mu je žao što je ''nenamerno doveo parlament u zabludu'' na saslušanju u okviru istrage o zabavama koje su održavane u Dauning stritu, uprkos merama izolacije usled pandemije… »
Vesti dana »
U SAD se održavaju predsednički izbori - građani biraju između Trampa i Harisove
RTV pre 3 satajoš 4 povezane
Dačić: Prijem tzv. Kosova nije bio na dnevnom redu Generalne skupštine Interpola
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Ujutru mraz i magla, tokom dana sunčano i umereno toplo: Najviša dnevna danas do 17 stepeni
Telegraf pre 51 minutajoš 4 povezane
Vučić: U Srbiji nema jeftine radne snage, prosečna plata u decembru 2026. biće 1.150 evra
Danas pre 6 satijoš 1 povezana