Повезане вести
„Имам ментални поремећај“: Луке Блацк јавно проговорио о осетљивим темама – открио да фотошопира слике јер нема пара за нову…
Нова 22.03.2023
Млади уметник Луке Блацк представљаће Србију на Евровизију у Ливепрулу. Луке Блацк својом ексцентричном појавом и нумером изазвао је бројне реакције публике, и оне позитивне, и негативне. Музичар се након победе на избору за… »
„Имам шифру Ф23.8, некад имам слабу свест о реалности“: Луке Блацк открио да има поремећај личности
Цити магазине 22.03.2023
У интервјуу за британски музички портал Попјустице, наш представник на Евровизији 2023 Луке Блацк говорио је о здравственом проблему са којим се бори. Лука Ивановић, познатији као Луке Блацк је у интервјуу открио да болује од… »
"Имам шифру Ф23.8, болујем од поремећаја личности": Луке Блацк открио са чиме се бори: "Радиш нешто, али ниси свестан тога"…
Блиц 22.03.2023
Наш овогодишњи представник на Евровизији отворио је душу о приватном животу, односно здравственом проблему са којим се бори. Лука Ивановић, познатији као Луке Блацк је открио да болује од једног поремећаја личности, односно да… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 40 минутајош 30 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 40 минутајош 32 повезане
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 59 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 0 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних