Povezane vesti
„Imam mentalni poremećaj“: Luke Black javno progovorio o osetljivim temama – otkrio da fotošopira slike jer nema para za novu…
Nova 22.03.2023
Mladi umetnik Luke Black predstavljaće Srbiju na Evroviziju u Liveprulu. Luke Black svojom ekscentričnom pojavom i numerom izazvao je brojne reakcije publike, i one pozitivne, i negativne. Muzičar se nakon pobede na izboru za „Pesmu Evrovizije“ nalazi u… »
„Imam šifru F23.8, nekad imam slabu svest o realnosti“: Luke Black otkrio da ima poremećaj ličnosti
City magazine 22.03.2023
U intervjuu za britanski muzički portal Popjustice, naš predstavnik na Evroviziji 2023 Luke Black govorio je o zdravstvenom problemu sa kojim se bori. Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black je u intervjuu otkrio da boluje od poremećaja ličnosti, odnosno… »
"Imam šifru F23.8, bolujem od poremećaja ličnosti": Luke Black otkrio sa čime se bori: "Radiš nešto, ali nisi svestan toga"…
Blic 22.03.2023
Naš ovogodišnji predstavnik na Evroviziji otvorio je dušu o privatnom životu, odnosno zdravstvenom problemu sa kojim se bori. Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black je otkrio da boluje od jednog poremećaja ličnosti, odnosno da mu je uspostavljena… »
Vesti dana »
Razorne poplave i klizišta u Nepalu i Kini – više od 100 poginulih, traga se za stotinama nestalih
RTS pre 1 satjoš 46 povezanih
Novi trener Viktorije veruje u preokret protiv Zvezde: Bilo bi ravno čudu, ali može da se desi...
Kurir pre 43 minutajoš 44 povezane
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Radio sto plus pre 3 satajoš 49 povezanih