Povezane vesti
Dva muškarca proglašena krivima zbog premlaćivanja „Deda Mraza“
N1 Info 22.03.2023
Zbog teških povreda koje su na Badnji dan u Slavonskom Brodu naneli 22-godišnjem mladiću u kostimu Deda Mraza, dvojica optuženika su na sudu nepravosnažno proglašena krivima - prvi je dobio dve godine zatvora uslovno uz šest meseci bezuslovno, a drugi… »
"S leđa me uhvatio za vrat, od malena imam fobiju": Danas presuda hrvatskom vojniku koji je tukao Deda Mraza
Telegraf 22.03.2023
Nakon tuče, napadač je izbačen iz hrvatske vojske. Usred bela dana na Badnje veče u centru Slavonskog Broda došlo je do brutalne tuče u kojoj je teško povređen 22-godišnji mladić obučen u kostim Deda Mraza. Njega je nogom u glavu divljački udario 25-… »
Vesti dana »
Prve reči Dejana Stankovića posle nove titule crveno-belih: Lako je bi trener Zvezde...
Kurir pre 32 minutajoš 44 povezane
Blagojević ne vidi sve crno: "Koliko god apsurdno zvučalo, zadovoljan sam na momente"
Sportske.net pre 27 minutajoš 56 povezanih
Ruski mediji javljaju da je Rusija potvrdila posetu šefa iranske diplomatije Moskvi
N1 Info pre 22 minutajoš 121 povezana
Zvezda pobedom u derbiju overila devetu titulu u nizu – Partizanu „visi“ i drugo mesto
Sputnik pre 52 minutajoš 36 povezanih
Papa Lav: Lopovi koji otimaju prirodna bogatstva, vodeći krvave ratove nam otimaju budućnost
Danas pre 4 satijoš 46 povezanih