Повезане вести
Владика Григорије о Косову: Да разговара комшија с комшијом, човек с човеком
Време 22.03.2023
Дијалог између Београда и Приштине „Веома бих волео да имам прилику да разговарам са Албанцима и са њиховим верским лидерима, јер дубоко верујем да је за сваког нормалног човека миран и достојанствен суживот на првом месту, да… »
Владика: Решење у искреном разговору Срба и Албанаца, тражити помоћи паметних
Нови магазин 22.03.2023
"Они који нису успели да до сада нормализују живот на Косову и Метохији, неће то успети ни сада, нити у будућности, ма о чему се они формално договорили или договарали. А то је оно што ме као човека највише боли", казао је у… »
Владика: Решење у искреном разговору Срба и Албанаца, тражити помоћи паметних
Н1 Инфо 22.03.2023
"Они који нису успели да до сада нормализују живот на Косову и Метохији, неће то успети ни сада, нити у будућности, ма о чему се они формално договорили или договарали. А то је оно што ме као човека највише боли", казао је у… »
Вести дана »

Ужичка акција: Блокада магистрале нужна, обезбеђен алтернативан излаз из града
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних

Убица из прилепа најавио злочин на фејсбуку Сумња се да је убио сестрића и зета да би се осветио сестри, па извршио самоубиство
Ало пре 1 сатјош 22 повезане

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са променљивом облачношћу и освежењем од средине недеље
Наслови.аи пре 2 сатајош 19 повезаних

Виши суд у Новом Саду вратио предмет тужилаштву, омогућен наставак истраге о паду надстрешнице
Еуроневс пре 4 минутајош 9 повезаних

Проблеми са граничним прелазима због пада система у Северној Македонији и стање саобраћаја у Србији током туристичке сезоне
Наслови.аи пре 2 сатајош 13 повезаних