Povezane vesti
Ronaldo: Sad sam bolji čovek
Sport klub 22.03.2023
Podeli : Prvo okupljanje reprezentacija nakon Svetskog prvenstva. Prvo pojavljivanje Kristijana Ronalda pred novinarima u njegovoj zemlji. I opet je sebe Ronaldo stavio u centar pažnje. Tokom Mundijala jedna od glavnih tema bio je Ronaldov intervju Pirsu… »
N1 Info 22.03.2023
Prvo okupljanje reprezentacija nakon Svetskog prvenstva. Prvo pojavljivanje Kristijana Ronalda pred novinarima u njegovoj zemlji. I opet je sebe Ronaldo stavio u centar pažnje. Tokom Mundijala jedna od glavnih tema bio je Ronaldov intervju Pirsu Morganu… »
Sport klub 22.03.2023
Podeli : Prvo okupljanje reprezentacija nakon Svetskog prvenstva. Prvo pojavljivanje Kristijana Ronalda pred novinarima u njegovoj zemlji. I opet je sebe Ronaldo stavio u centar pažnje. Tokom Mundijala jedna od glavnih tema bio je Ronaldov intervju Pirsu… »
Vesti dana »
Košarkaši Crvene zvezde prvi put u istoriji pobedili Efes u Istanbulu
Nedeljnik pre 29 minutajoš 76 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 62 povezane
Ovi detalji tragedije u Švajcarskoj su i dalje misterija Desetine mrtvih, među nestalima i Srbin Stefan: Šta znamo o stravičnom požaru u novogodišnjoj noći (foto, video)
Blic pre 33 minutajoš 59 povezanih
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 40 mrtvih, među povređenima i državljani Srbije
BBC News pre 19 minutajoš 22 povezane