Povezane vesti
(Video) "to je najveća sramota u mom životu": Bojan Marović otkrio ono što nije nikada - o ljubavi, majci i pritiscima: "Ovo…
Blic 22.03.2023
Pevač Bojan Marović važi za miljenika žena, a u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otkriva i da li se pojavila neka koja je osvojila njegovo srce. Bojan Marović priča koliko mu je važna podrška majke i danas kada je odrastao čovek, ali i o… »
(Video) "nije postojao dan da nisam otišao na grob, pričao sam šta me boli": Bojan Marović je sa 16 godina izgubio oca: "Tu…
Blic 22.03.2023
Pevač Bojan Marović gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje na Blic televiziji na MTS kanalu 115 svake srede u 22 h. Bojan Marović je imao bezbrižno i lepo detinjstvo koje je, kako je i sam ispričao u emisiji "Na… »
Vesti dana »

Povećani računi za struju, posledica su lošeg očitavanja ili neočitavanja brojila
Rešetka pre 19 minutajoš 15 povezanih

Iranski raketni napadi na Izrael i diplomatski napori za smirivanje krize
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 81 povezana

Sunčano i vruće: Žuti meteoalarm na snazi u celoj Srbiji zbog visokih temperatura
OK radio pre 48 minutajoš 26 povezanih

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 13 satijoš 9 povezanih