Povezane vesti
Napadač na Kapitol osuđen na više od četiri godine zatvora
Insajder 23.03.2023
Muškarac iz Virdžinije, koji je napao policiju ukradenom palicom i koristio treptavo svetlo da dezorijentiše policajce koji su pokušali da brane američki Kapitol 6. januara 2021. godine, osuđen je na više od četiri godine zatvora. Džefri Sajls iz… »
Jedan od napadača na Kapitol osuđen na više od četiri godine zatvora
Euronews 23.03.2023
Muškarac iz Virdžinije, koji je napao policiju ukradenom palicom i koristio treptavo svetlo da dezorijentiše policajce koji su pokušali da brane američki Kapitol 6. januara 2021, osuđen je na više od četiri godine zatvora. Džefri Sajls (31) iz… »
Policiju napao palicom: Napadač na Kapitol osuđen na više od četiri godine zatvora
Blic 23.03.2023
Muškarac iz Virdžinije, koji je napao policiju ukradenom palicom i koristio treptavo svetlo da dezorijentiše policajce koji su pokušali da brane američki Kapitol 6. januara 2021, osuđen je na više od četiri godine zatvora. Džefri Sajls (31) iz… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
Posle Trampove mape sa američkom zastavom, Venecuela poziva na "simboličnu akciju"
Insajder pre 24 minutajoš 37 povezanih
Senzacija u Ligi šampiona, ovo niko nije očekivao: Mančester siti doživeo debakl, podvig Bode Glimta
Nova pre 34 minutajoš 27 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 59 minutajoš 58 povezanih