Повезане вести
Тенис никада више не би био исти! Американац тражи револуцију, а шта ће рећи Ђоковић
Вечерње новости 23.03.2023
Тенис је спорт у којем је публици забрањено да било шта ради или прича током поена и то је нешто што га уз снукер, на пример, разликује од других спортова. ФОТО: Тањуг/АП Американац Френсис Тијафо је изнео занимљив предлог и… »
Ово се Новаку никако неће свидети, тенис као кошарка?! Американац тражи револуционарну промену!
Спортске.нет 23.03.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић неретко током мечева љутито реагује када навијачи на трибинама не поштују правила понашања на тениским мечевима и својим повицима или провокацијама деконцентришу играче на терену, чак и у… »
„Треба навијачима дозволити да се шетају и причају током тениских мечева“
Н1 Инфо 23.03.2023
Амерички тенисер Френсис Тијафо сматра да би публици на тенису требало дозволити да се понаша слободније. „Мислим да би навијачи могли да долазе и одлазе, да се крећу и да говоре током мечева. Замислите да одете на кошаркашку… »
Тијафо: Треба навијачима дозволити да се шетају и причају
Спорт клуб 23.03.2023
Подели : Амерички тенисер Френсис Тијафо сматра да би публици на тенису требало дозволити да се понаша слободније. „Мислим да би навијачи могли да долазе и одлазе, да се крећу и да говоре током мечева. Замислите да одете на… »
Вести дана »
"Ново суђење проузроковаће бол породицама": Адвокат о укидању пресуде родитељима дечака убице из Рибникара
Мондо пре 13 минутајош 31 повезана
РГЗ: Катастар поступа у складу са законом, не одлучујумо ми о укидању заштите
Радио сто плус пре 1 сатјош 25 повезаних
Захарова: Русија није добила планове за решавање проблема у Украјини од САД
Политика пре 1 сатјош 82 повезане
Путин: Амерички план за Украјину може послужити као основа за коначно решење сукоба
Недељник пре 1 сатјош 40 повезаних