Повезане вести
Ђанију лице и руке у опекотинама! Кукао на сав глас у тржном центру: "Ја сам готов, нико не може да ме препозна" (видео)
Мондо 23.03.2023
Ђани је снимком на ком се види да је сав у опекотинама забринуо све верне фанове. Ђани је снимком на ком се види да је сав у опекотинама забринуо све верне фанове. Популарни фолк певач Радиша Трајковић Ђани одвео је супругу на… »
Ђани сав у опекотинама! Певач закукао на сав глас: Ја сам готов, нико не може да ме препозна! Новим снимком забринуо јавност
Курир 23.03.2023
Певач Радиша Трајковић Ђани често је активан на друштвеним мрежама а сада је објавио снимак из тржног центра са опекотинама по лицу и телу и забринуо све. - Ја сам се упалио, ја сам готов, ја не знам шта да радим од свог живота… »
(Видео) Ђани сав у опекотинама: Фолкер објавио узнемирујући снимак и поручио: "ја сам готов"
Блиц 22.03.2023
Фолкер Радиша Трајковић Ђани са супругом Слађом је недавно отишао у Дубаи, а сада је последњим снимком забринуо своје пратиоце. Наиме, Ђани је објавио снимак на ком је цео у опекотинама. Лице му је било црвено, као и руке, а… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нови магазин пре 1 сатјош 19 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић тврди да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Нова пре 3 сатајош 7 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
„Пазите на Вучићеву нову надреалну идеју“: Јутарњи лист о састанку председника Србије са фон дер Лајен
Данас пре 2 сатајош 20 повезаних