Povezane vesti
Đaniju lice i ruke u opekotinama! Kukao na sav glas u tržnom centru: "Ja sam gotov, niko ne može da me prepozna" (video)
Mondo 23.03.2023
Đani je snimkom na kom se vidi da je sav u opekotinama zabrinuo sve verne fanove. Đani je snimkom na kom se vidi da je sav u opekotinama zabrinuo sve verne fanove. Popularni folk pevač Radiša Trajković Đani odveo je suprugu na odmor u Dubai, a u… »
Đani sav u opekotinama! Pevač zakukao na sav glas: Ja sam gotov, niko ne može da me prepozna! Novim snimkom zabrinuo javnost
Kurir 23.03.2023
Pevač Radiša Trajković Đani često je aktivan na društvenim mrežama a sada je objavio snimak iz tržnog centra sa opekotinama po licu i telu i zabrinuo sve. - Ja sam se upalio, ja sam gotov, ja ne znam šta da radim od svog života. Narod ne može… »
(Video) Đani sav u opekotinama: Folker objavio uznemirujući snimak i poručio: "ja sam gotov"
Blic 22.03.2023
Folker Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom je nedavno otišao u Dubai, a sada je poslednjim snimkom zabrinuo svoje pratioce. Naime, Đani je objavio snimak na kom je ceo u opekotinama. Lice mu je bilo crveno, kao i ruke, a Đani se u svom stilu… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Ovo je čovek koji je razneo putinovog generala: Otkriven identitet uhapšenog, evo kako je izveo operaciju koja je šokirala Ruse
Blic pre 30 minutajoš 14 povezanih
EU pozdravila dogovor Srbije i Kosova o primeni deklaracije o nestalima
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 10 povezanih
Identifikovani osumnjičeni za nasilje ispred Fakulteta dramskih umetnosti
Danas pre 42 minutajoš 8 povezanih