Повезане вести
"Хајде да га меримо" и "Хоћеш да ми поп**иш": Овако се професор из Београда обраћа ђацима и то је само део скандала, а школа…
Блиц 23.03.2023
Ј. М. професор физичког васпитања у Медицинској школи на Звездари, широј јавности постао је познат по свом скандалозном понашању још 2019. године. Родитељи су у јавност изнели да професор додирује ученице док раде вежбе, кињи… »
Професор познат по мајици "хајде да га меримо" направио нови скандал: Мајка тврди да је давио ђака и рекао му "Хајде сад да ми…
Блиц 23.03.2023
Ј. М, професор физичког васпитања у Медицинској школи на Звездари, гурао је, вређао и викао на ученице друге године зато што су се смејале и разговарале током часа, тврди мајка једне ученице. Није то био први пут да се професор… »
Скандал потреса медицинску школу на Звездари: Професор давио ђака и гурнуо 3 девојчице! Оптуживали су га раније за ову грозоту!…
Курир 23.03.2023
Професор физичког васпитања Ј. М. из Средње медицинске школе на Звездари давио је, како Курир сазнаје, у понедељак једног ученика и рекао му: "Ајде сад да ми попу*иш!". А пред крај полугодишта гурнуо је три девојчице на часу… »
Вести дана »
Андреас Шидер после избора на КиМ: Курти најбоља шанса за стабилност, време да ЕУ појача притисак на Вучића
Еуроневс пре 45 минутајош 68 повезаних
Град Чачак укинуо ванредну ситуацију, стање са водом се коначно нормализовало
Блиц пре 1 сатјош 27 повезаних
Иран објавио крај напада после размене ватре са Израелом, Трамп позива на смиривање
BBC News пре 3 сатајош 44 повезане
Стоти дан рата: Иран саопштио да обуставља даље нападе, али прети „још жешћим“ у једном случају, огласио се Трамп
Данас пре 2 сатајош 31 повезана
Топло још два дана Чубрило најављује наглу промена времена: пљускови, град и осетно захлађење
Дневник пре 3 сатајош 30 повезаних