Повезане вести

"Хајде да га меримо" и "Хоћеш да ми поп**иш": Овако се професор из Београда обраћа ђацима и то је само део скандала, а школа…

"Хајде да га меримо" и "Хоћеш да ми поп**иш": Овако се професор из Београда обраћа ђацима и то је само део скандала, а школа…

Блиц 23.03.2023
Ј. М. професор физичког васпитања у Медицинској школи на Звездари, широј јавности постао је познат по свом скандалозном понашању још 2019. године. Родитељи су у јавност изнели да професор додирује ученице док раде вежбе, кињи… »
Професор познат по мајици "хајде да га меримо" направио нови скандал: Мајка тврди да је давио ђака и рекао му "Хајде сад да ми…

Професор познат по мајици "хајде да га меримо" направио нови скандал: Мајка тврди да је давио ђака и рекао му "Хајде сад да ми…

Блиц 23.03.2023
Ј. М, професор физичког васпитања у Медицинској школи на Звездари, гурао је, вређао и викао на ученице друге године зато што су се смејале и разговарале током часа, тврди мајка једне ученице. Није то био први пут да се професор… »
Скандал потреса медицинску школу на Звездари: Професор давио ђака и гурнуо 3 девојчице! Оптуживали су га раније за ову грозоту!…

Скандал потреса медицинску школу на Звездари: Професор давио ђака и гурнуо 3 девојчице! Оптуживали су га раније за ову грозоту!…

Курир 23.03.2023
Професор физичког васпитања Ј. М. из Средње медицинске школе на Звездари давио је, како Курир сазнаје, у понедељак једног ученика и рекао му: "Ајде сад да ми попу*иш!". А пред крај полугодишта гурнуо је три девојчице на часу… »

Вести дана »