Povezane vesti
"Hajde da ga merimo" i "Hoćeš da mi pop**iš": Ovako se profesor iz Beograda obraća đacima i to je samo deo skandala, a škola…
Blic 23.03.2023
J. M. profesor fizičkog vaspitanja u Medicinskoj školi na Zvezdari, široj javnosti postao je poznat po svom skandaloznom ponašanju još 2019. godine. Roditelji su u javnost izneli da profesor dodiruje učenice dok rade vežbe, kinji ih, kao i da ulazi u… »
Profesor poznat po majici "hajde da ga merimo" napravio novi skandal: Majka tvrdi da je davio đaka i rekao mu "Hajde sad da mi…
Blic 23.03.2023
J. M, profesor fizičkog vaspitanja u Medicinskoj školi na Zvezdari, gurao je, vređao i vikao na učenice druge godine zato što su se smejale i razgovarale tokom časa, tvrdi majka jedne učenice. Nije to bio prvi put da se profesor J. M. nedolično ponaša, a… »
Skandal potresa medicinsku školu na Zvezdari: Profesor davio đaka i gurnuo 3 devojčice! Optuživali su ga ranije za ovu grozotu!…
Kurir 23.03.2023
Profesor fizičkog vaspitanja J. M. iz Srednje medicinske škole na Zvezdari davio je, kako Kurir saznaje, u ponedeljak jednog učenika i rekao mu: "Ajde sad da mi popu*iš!". A pred kraj polugodišta gurnuo je tri devojčice na času! - On je u decembru tri… »
Vesti dana »

"Stigla mi je tužba od Milice": Terza u šoku nakon ispadanja u finalu Elite: "Ništa loše nisam rekao! Nećemo da budemo kulići 2" (video)
Blic pre 10 minutajoš 24 povezane

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 50 minutajoš 12 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane