Povezane vesti
"Zelenilo" počelo prolećnu pripremu zalivnih sistema u gradskim parkovima i uz glavne bulevare
Moj Novi Sad 23.03.2023
JKP "Gradsko zelenilo" počelo je prolećnu pripremu zalivnih sistema koji su tokom zime bili konzervirani. Radovi podrazumevaju kontrolu automatike, prskalica i dizni, koje se otkopavaju i čiste od zemlje i prljavštine i po potrebi zamenjuju novima… »
„Zelenilo“ priprema prskalice u parkovima i na drugim lokacijama
NoviSad.com 23.03.2023
Novi Sad - JKP „Gradsko zelenilo“ počelo je prolećnu pripremu zalivnih sistema koji su tokom zime bili konzervirani. Kako kažu, radovi podrazumevaju kontrolu automatike, prskalica i dizni, koje se otkopavaju i čiste od zemlje i prljavštine i po… »
"Zelenilo" priprema prskalice u parkovima i na drugim lokacijama u Novom Sadu
Radio 021 23.03.2023
JKP "Gradsko zelenilo" počelo je prolećnu pripremu zalivnih sistema koji su tokom zime bili konzervirani. Kako objašnjavaju iz ovog gradskog preduzeća, radovi podrazumevaju kontrolu automatike, prskalica i dizni, koje se otkopavaju i čiste od zemlje… »
Počela prolećna priprema zalivnih sistema u gradskim parkovima i uz glavne bulevare
RTV 23.03.2023
NOVI SAD - JKP "Gradsko zelenilo" počelo je prolećnu pripremu zalivnih sistema koji su tokom zime bili konzervirani. Radovi podrazumevaju kontrolu automatike, prskalica i dizni, koje se otkopavaju i čiste od zemlje i prljavštine i po potrebi zamenjuju… »
Zelenilo počelo prolećnu pripremu zalivnih sistema
Dnevnik 23.03.2023
JKP Gradsko zelenilo počelo je prolećnu pripremu zalivnih sistema koji su tokom zime bili konzervirani. Radovi podrazumevaju kontrolu automatike, prskalica i dizni, koje se otkopavaju i čiste od zemlje i prljavštine i po potrebi zamenjuju novima. -… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na tročasovnu blokadu Brankovog mosta: Sve počinje već u 13 sati
Nova pre 0 minutajoš 14 povezanih

"Ja sam napravio čet, nisam video tog gubitnika u grupi": Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
Mondo pre 59 minutajoš 9 povezanih