Povezane vesti
Iz zatvora pretnje Novakoviću tužbom: Ići ću na sud, neću se pozvati na imunitet
N1 Info 23.03.2023
Slobodan Milutinović Snajper, koji se nalazi u pritvoru i sumnjiči za otmicu, ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje, uputio je opomenu pred tužbu Borislavu Novakoviću, poslaniku Narodne stranke, zbog povrede “ugleda i časti”. Novaković je na… »
Borislav Novaković: Na sudu me čeka Slobodan Milutinović Snajper
Danas 23.03.2023
Poslanik Narodne stranke Borislav Novaković izjavio je danas da je dobio opomenu pred tužbu od Slobodana Milutinovića Snajpera za navodnu povredu ugleda i časti zato što ga je nazvao najvećim kriminalcem u Novom Sadu, kao i da se neće pozivati na… »
Borislav Novaković: Odazvaću se sudu, neću se pozvati na poslanički imunitet
Radio sto plus 23.03.2023
“Ne pada mi na pamet da se pozovem na poslanički imunitet, bez obzira što sam u parlamentu Milutinovića nazvao kriminalcem. Poslanik ne sme da bude zaštićen od mogućih sudskih postupaka. Naprotiv, i u pogledu javno izgovorene reči mora biti… »
Snajper iz pritvora preti tužbom Borislavu Novakoviću: Razlog je govor iz Skupštine u kom pominje i Vučevića
Nova 23.03.2023
Slobodan Milutinović Snajper, koji se nalazi u pritvoru i sumnjiči za otmicu, ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje, uputio je opomenu pred tužbu Borislavu Novakoviću, poslaniku Narodne stranke, zbog povrede “ugleda i časti”. Novaković je na… »
Vesti dana »

Jak zemljotres pogodio Grčku i Tursku: Stradala devojčica (14), desetine ljudi je povređeno, stižu potresni snimci sa lica mesta
Nova pre 8 minutajoš 22 povezane

Popaljeni alarmi u celoj Srbiji, toplotni talas će trajati do ovog datuma: Oglasio se meteorolog Sovilj
Mondo pre 12 minutajoš 11 povezanih

Nova runda dijaloga danas u Briselu, delegaciju Beograda predvodi Petković
Euronews pre 32 minutajoš 6 povezanih

Najmanje dve osobe poginule, više destina ranjeno u ruskim napadima širom Ukrajine
RTV pre 18 minutajoš 1 povezana