Повезане вести

Из затвора претње Новаковићу тужбом: Ићи ћу на суд, нећу се позвати на имунитет

Из затвора претње Новаковићу тужбом: Ићи ћу на суд, нећу се позвати на имунитет

Н1 Инфо 23.03.2023
Слободан Милутиновић Снајпер, који се налази у притвору и сумњичи за отмицу, угрожавање сигурности и злостављање, упутио је опомену пред тужбу Бориславу Новаковићу, посланику Народне странке, због повреде “угледа и части”… »
Борислав Новаковић: На суду ме чека Слободан Милутиновић Снајпер

Борислав Новаковић: На суду ме чека Слободан Милутиновић Снајпер

Данас 23.03.2023
Посланик Народне странке Борислав Новаковић изјавио је данас да је добио опомену пред тужбу од Слободана Милутиновића Снајпера за наводну повреду угледа и части зато што га је назвао највећим криминалцем у Новом Саду, као и да се… »
Борислав Новаковић: Одазваћу се суду, нећу се позвати на посланички имунитет

Борислав Новаковић: Одазваћу се суду, нећу се позвати на посланички имунитет

Радио сто плус 23.03.2023
“Не пада ми на памет да се позовем на посланички имунитет, без обзира што сам у парламенту Милутиновића назвао криминалцем. Посланик не сме да буде заштићен од могућих судских поступака. Напротив, и у погледу јавно изговорене… »
Снајпер из притвора прети тужбом Бориславу Новаковићу: Разлог је говор из Скупштине у ком помиње и Вучевића

Снајпер из притвора прети тужбом Бориславу Новаковићу: Разлог је говор из Скупштине у ком помиње и Вучевића

Нова 23.03.2023
Слободан Милутиновић Снајпер, који се налази у притвору и сумњичи за отмицу, угрожавање сигурности и злостављање, упутио је опомену пред тужбу Бориславу Новаковићу, посланику Народне странке, због повреде “угледа и части”… »

Вести дана »