Povezane vesti
Imaću sobu za vođenje ljubavi! Jovana dekintirana zbog stana na Dorćolu - Otkrila kako će izgledati najbitniji kutak!
Mondo 23.03.2023
Jovana Jeremić nedavno je kupila stan u centru grada, u koji će se s ćerkicom Leom useliti krajem ove godine, a sada je do detalja opisala kako će ga urediti. Jovana Jeremić nedavno je kupila stan u centru grada, u koji će se s ćerkicom Leom… »
"Imaću sobu za vođenje ljubavi, biće prigušena svetla": Jovana Jeremić do detalja opisala kako će opremiti stan, pa…
Blic 23.03.2023
Voditeljka Jovana Jeremić kupila je stan u centru grada, koji oprema sada po svom ukusu, a useljenju se najviše raduje njena ćerka Lea. - Oduvek sam bila kapitalista, i znala sam da ću jednog dana sve što zaradim ulagati u nekretnine. Ovo je već… »
Veliki krevet, tapet lava i zlato! Jovana Jeremić dala čitavo bogatstvo za stan na Dorćolu, a sada otkrila kojem kutku se…
Kurir 23.03.2023
Jovana Jeremić nedavno je kupila stan u centru grada, u koji će s ćerkicom Leom useliti krajem ove godine, a tim povodom otkrila je kako teku radovi u novom stanu i kom kutku se najviše raduje. - Oduvek sam bila kapitalista, i znala sam da ću jednog… »
Vesti dana »
Studenti zauzeli Rektorat u Novom Sadu, traže ostavku rektora (VIDEO)
Danas pre 23 minutajoš 5 povezanih
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 0 minutajoš 89 povezanih
BLOG: Novosadski studenti upali u Rektorat, odata pošta u 11.52, protest u 19h ispred RTS
N1 Info pre 48 minutajoš 46 povezanih
Na sajtu Vlade Srbije počelo objavljivanje dokumenata o rekonstrukciji novosadske Železničke stanice
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih
„Sinoć su tukli studente, danas su tukli poslanike“: Novosadska opozicija najavila novo okupljanje
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih