Povezane vesti
E, da smo mi sad u Portugalu…
N1 Info 23.03.2023
"E, da smo mi sad u Portugalu... Sve bi bilo u redu...Znaš ti kako je tamo? Tamo sede po ceo dan u nekim kafanama, piju vino, gledaju fudbal i deru se k'o nenormalni..." citat je iz filma Munje, tako adekvatan za ono što nas čeka narednih dana. Neko će u… »
E, da smo mi sad u Portugalu… Sve je spremno!
Sport klub 23.03.2023
Podeli : "E, da smo mi sad u Portugalu... Sve bi bilo u redu...Znaš ti kako je tamo? Tamo sede po ceo dan u nekim kafanama, piju vino, gledaju fudbal i deru se k'o nenormalni..." citat je iz filma Munje, tako adekvatan za ono što nas čeka narednih dana… »
Vesti dana »
Aktivistkinja liste "Glas mladih opštine kula" kaže da je napadnuta grupa njihovih aktivista
Insajder pre 34 minutajoš 20 povezanih
Transparentnost: SNS uložila 35 miliona dinara za kampanju za izbore, ostale stranke do milion
Pravo u centar pre 1 satjoš 36 povezanih
Beograd u pripravnosti: Očekuju se obilne padavine u naredna 72 sata - i do 70 litara po metru kvadratnom
N1 Info pre 50 minutajoš 27 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom i najavom obilnih padavina i zahlađenja
Naslovi.ai pre 2 satajoš 42 povezane
Rat na Bliskom istoku: Oboren još jedan američki avion! Vojska SAD pobegla iz baza u hotele; raste broj poginulih civila
Večernje novosti pre 5 minutajoš 88 povezanih