Povezane vesti
(Video) "osetila sam to na svojoj koži": Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima sa kojima se susrela zbog toga što je…
Blic 23.03.2023
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana ponosni su roditelji troje dece - Petre, Luke i Matije. Porodica Divac uvek je otvoreno govorila o tome da je Petra usvojena, a ova lepa i talentovana devojka o tome je pisala i na svom blogu… »
Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima sa kojima se suočila zbog usvajanja VIDEO
Nova 23.03.2023
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac ponosni su roditelji troje dece - Petre, Matije i Luke, a on i njegova supruga Petru su usvojili kada je bila šestomesečna beba. Pre nekoliko godina Petra Divac je otvorila blog, gde piše… »
Ja sam Petra Divac, i Ja sam usvojena: Dobijala skandalozne poruke od tatinog prijatelja, sada progovorila o problemima!
Mondo 23.03.2023
Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima koje je imala samo zato što je usvojena. Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima koje je imala samo zato što je usvojena Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac imaju troje dece… »
Vesti dana »
Ministarka energetike Srbije na Nuklearnom samitu u Parizu: Želimo da budeo deo nuklearne renesanse
N1 Info pre 14 minutajoš 49 povezanih
U Kragujevcu održana akcija prikupljanja potpisa za oslobađanje Zlatka Kokanovića
N1 Info pre 59 minutajoš 36 povezanih
Amerika potrošila 5,6 milijardi dolara za prva dva dana napada na Iran! Kongres zabrinut, SAD strahuju od iscrpljivanja vojnih zaliha!
Kurir pre 30 minutajoš 93 povezane
Iz čačanske bolnice oglasili se povodom požara u porodilištu: Zdravlje beba nije bilo ugroženo
Morava info pre 3 satajoš 26 povezanih
UNHCR: Više od 667.000 raseljenih u Libanu za samo nedelju dana usled izraelske ofanzive
Nedeljnik pre 2 satajoš 56 povezanih