Povezane vesti
(Video) "osetila sam to na svojoj koži": Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima sa kojima se susrela zbog toga što je…
Blic 23.03.2023
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana ponosni su roditelji troje dece - Petre, Luke i Matije. Porodica Divac uvek je otvoreno govorila o tome da je Petra usvojena, a ova lepa i talentovana devojka o tome je pisala i na svom blogu… »
Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima sa kojima se suočila zbog usvajanja VIDEO
Nova 23.03.2023
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac ponosni su roditelji troje dece - Petre, Matije i Luke, a on i njegova supruga Petru su usvojili kada je bila šestomesečna beba. Pre nekoliko godina Petra Divac je otvorila blog, gde piše… »
Ja sam Petra Divac, i Ja sam usvojena: Dobijala skandalozne poruke od tatinog prijatelja, sada progovorila o problemima!
Mondo 23.03.2023
Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima koje je imala samo zato što je usvojena. Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima koje je imala samo zato što je usvojena Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac imaju troje dece… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Danas do 40 stepeni, nastavlja se toplotni talas
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Vučić najavio jednokratnu pomoć za penzionere i smanjenje troškova za lekove
Nova ekonomija pre 42 minutajoš 26 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: Najmanje 1.700 mrtvih, priče o čudesnim preživljavanjima
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane
Maroko golom u nadoknadi izborio produžetke, pa na penale eliminisao Holandiju sa SP
Nedeljnik pre 23 minutajoš 74 povezane
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
BBC News pre 3 minutajoš 22 povezane