Povezane vesti
(Video) "osetila sam to na svojoj koži": Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima sa kojima se susrela zbog toga što je…
Blic 23.03.2023
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana ponosni su roditelji troje dece - Petre, Luke i Matije. Porodica Divac uvek je otvoreno govorila o tome da je Petra usvojena, a ova lepa i talentovana devojka o tome je pisala i na svom blogu… »
Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima sa kojima se suočila zbog usvajanja VIDEO
Nova 23.03.2023
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac ponosni su roditelji troje dece - Petre, Matije i Luke, a on i njegova supruga Petru su usvojili kada je bila šestomesečna beba. Pre nekoliko godina Petra Divac je otvorila blog, gde piše… »
Ja sam Petra Divac, i Ja sam usvojena: Dobijala skandalozne poruke od tatinog prijatelja, sada progovorila o problemima!
Mondo 23.03.2023
Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima koje je imala samo zato što je usvojena. Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima koje je imala samo zato što je usvojena Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac imaju troje dece… »
Vesti dana »

Zaseda Skupština grada Novi Sad: Ispred građani i pripadnici interventne jedinice (FOTO)
Danas pre 21 minutajoš 25 povezanih

Srpski klubovi na važnim evropskim ispitima: Kad i gde možete da gledate Partizan, Novi Pazar i Radnički 1923 u kvalifikacijama za Ligu konferencija?
Danas pre 2 satajoš 31 povezana

Stigla je velika prognoza RHMZ za avgust i otkriva koliko će tačno biti tropskih dana, a kad i koliko kišnih
Nova pre 41 minutajoš 18 povezanih

Najmanje šest mrtvih i desetine ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 3 satajoš 16 povezanih