Povezane vesti
(Video) "osetila sam to na svojoj koži": Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima sa kojima se susrela zbog toga što je…
Blic 23.03.2023
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana ponosni su roditelji troje dece - Petre, Luke i Matije. Porodica Divac uvek je otvoreno govorila o tome da je Petra usvojena, a ova lepa i talentovana devojka o tome je pisala i na svom blogu… »
Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima sa kojima se suočila zbog usvajanja VIDEO
Nova 23.03.2023
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac ponosni su roditelji troje dece - Petre, Matije i Luke, a on i njegova supruga Petru su usvojili kada je bila šestomesečna beba. Pre nekoliko godina Petra Divac je otvorila blog, gde… »
Ja sam Petra Divac, i Ja sam usvojena: Dobijala skandalozne poruke od tatinog prijatelja, sada progovorila o problemima!
Mondo 23.03.2023
Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima koje je imala samo zato što je usvojena. Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima koje je imala samo zato što je usvojena Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac imaju troje… »
Vesti dana »

DS: Nismo i nećemo učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne vlade koji uključuje aktuelnu vlast
Euronews pre 12 minutajoš 28 povezanih

Vučević: Netačno da se sprema upad policije na fakultete, to priželjkuje Obradović
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana

Građani pokušavaju da uđu na sednicu Skupštine Pančeva, policija ih sprečava
Novi magazin pre 3 satajoš 15 povezanih

Nemački mediji o protestima i upotrebi zvučnog oružja: Vučić, ko to beše?
Danas pre 2 satajoš 27 povezanih