Повезане вести
(Видео) "осетила сам то на својој кожи": Ћерка Владе Дивца проговорила о проблемима са којима се сусрела због тога што је…
Блиц 23.03.2023
Прослављени кошаркаш Владе Дивац и његова супруга Снежана поносни су родитељи троје деце - Петре, Луке и Матије. Породица Дивац увек је отворено говорила о томе да је Петра усвојена, а ова лепа и талентована девојка о томе је… »
Ћерка Владе Дивца проговорила о проблемима са којима се суочила због усвајања ВИДЕО
Нова 23.03.2023
Прослављени кошаркаш Владе Дивац и његова супруга Снежана Дивац поносни су родитељи троје деце - Петре, Матије и Луке, а он и његова супруга Петру су усвојили када је била шестомесечна беба. Пре неколико година Петра Дивац је… »
Ја сам Петра Дивац, и Ја сам усвојена: Добијала скандалозне поруке од татиног пријатеља, сада проговорила о проблемима!
Мондо 23.03.2023
Ћерка Владе Дивца проговорила о проблемима које је имала само зато што је усвојена. Ћерка Владе Дивца проговорила о проблемима које је имала само зато што је усвојена Прослављени кошаркаш Владе Дивац и његова супруга Снежана… »
Вести дана »
Данас је Аранђеловдан – дан када се треба молити за излечење и опростити грехе свим неверницима
Данас пре 1 сатјош 14 повезаних
уживо РАТ У УКРАЈИНИ Петоро повређено у руском нападу дроновима у Одеси
Еуроневс пре 5 минутајош 9 повезаних
Данас три деценије од потписивања Дејтонског споразума, у РС празник, у ФБиХ обичан радни дан
Бета пре 1 сатјош 6 повезаних