Povezane vesti
(Video) "osetila sam to na svojoj koži": Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima sa kojima se susrela zbog toga što je…
Blic 23.03.2023
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana ponosni su roditelji troje dece - Petre, Luke i Matije. Porodica Divac uvek je otvoreno govorila o tome da je Petra usvojena, a ova lepa i talentovana devojka o tome je pisala i na svom blogu… »
Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima sa kojima se suočila zbog usvajanja VIDEO
Nova 23.03.2023
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac ponosni su roditelji troje dece - Petre, Matije i Luke, a on i njegova supruga Petru su usvojili kada je bila šestomesečna beba. Pre nekoliko godina Petra Divac je otvorila blog, gde… »
Ja sam Petra Divac, i Ja sam usvojena: Dobijala skandalozne poruke od tatinog prijatelja, sada progovorila o problemima!
Mondo 23.03.2023
Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima koje je imala samo zato što je usvojena. Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima koje je imala samo zato što je usvojena Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac imaju troje… »
Vesti dana »

„Vučiću, odlazi“, „Idi, leči se“: Napeto u Leskovcu tokom posete predsednika, Žandarmerija ne dozvoljava okupljenima ka priđu pozorištu VIDEO
Nova pre 38 minutajoš 28 povezanih

Novi Sad proglasio 23. mart Danom žalosti zbog smrti Vukašina Crnčevića, 16. žrtve pada nadstrešnice
Insajder pre 2 satajoš 15 povezanih

Bes Nišlija i gađanje naprednjaka jajima: Šta se sve juče događalo u Nišu gde je trebalo da bude održan skup SNS?
Nova pre 20 minutajoš 14 povezanih

U ruskom napadu na Zaporožje, poginule tri osobe, dvanaestoro povređeno
Vesti online pre 2 satajoš 13 povezanih

(Video) Bogdanović pomogao hardenu i lenardu: Denver opet ne zna za pobedu kad Jokić ne igra
Dnevnik pre 3 satajoš 12 povezanih