Повезане вести
„Моја ћерка је грешком бабица инвалид од рођења“: Ера Ојданић деценијама је крио своју потресну животну причу
Нова 23.03.2023
Певач Ера Ојданић у интимној исповести први пут је проговорио о својој тешкој животној причи. У животној исповести за „ Курир“ проговорио је о теми о којој јавност мало или нимало зна, а тиче се његове ћерке Јасмине. „Јасмина је… »
"Ћерка ми је инвалид од рођења грешком бабица": Ера Ојданић искрено о тешкој борби: " Само Бог и ја знамо како ми је било"…
Блиц 23.03.2023
Певач Андрија Ера Ојданић поделио је јавно тешке тренутке и детаље из приватног живота које ретко када спомиње. Он је сада у интервјуу отворено говорио о ћерки Јасмини и њеном инвалидитету. - Јасмина је инвалид од рођења. О… »
Моја ћерка Јасмина је инвалид од рођења грешком бабица: Иза осмеха пајаца естраде крије се једна од најтежих животних прича…
Курир 23.03.2023
Ера Ојданић је, будимо критични и поштени, пајац фолк музике. Зафркант који ће да се скине и го ако треба (без блама), само да буде у центру пажње. Али, када се рефлектори погасе и он пусти микрофон из руке - претвара се у… »
Вести дана »

Упозорење на непогодно време у Србији са пљусковима, грмљавином и јаким ветром
Наслови.аи пре 9 минутајош 46 повезаних

Грађани су препознали ко ради и ко је посвећен развоју Косјерића: Прва изјава Жарка Ђокића након што је поново изабран за председника општине - данима уназад овај човек трпео је притисак и насиље блокадера
РИНА пре 14 минутајош 20 повезаних

Обележавање Олује у Загребу: Активисти подсетили на злочине, ветерани одговорили оптужбама и музиком
Инсајдер пре 14 минутајош 20 повезаних

Трамп најавио посету Виткофа Русији и могуће санкције због Украјине
Наслови.аи пре 4 сатијош 25 повезаних