Povezane vesti
"Hoću da znam da li su živi, imam loše snove": Anđela Đuričić u strahu zbog roditelja, javno zamolila za poziv sa njima…
Blic 23.03.2023
Anđela Đuričić mesecima nije imala kontakt sa svojim roditeljima, a sada je tokom emisije "Pitanja gledala" priznala da se jako plaši za majku i oca, te je zamolila za poziv sa njima. - Kako to sad odjednom praviš scenu da hoćeš poziv sa… »
"U strahu sam, hoću da znam da li su živi" Anđela Đuričić javno moli za poziv sa roditeljima, vidno uznemirena (video)
Kurir 23.03.2023
Anđela Đuričić je u emisiji "Pitanja gledalaca" ispričala kako se brine za svoje roditelje i uputila javnu molbu za poziv. - Kako to sad odjednom praviš scenu da hoćeš poziv sa roditeljima? - upitao je Darko. - Nisam ja pravila nikakve scene, samo… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 3 satajoš 2 povezane