Повезане вести
Идентификовани нападачи на голмана Кљајића у Новом Пазару, полиција трага за њима
Политика 23.03.2023
НОВИ ПАЗАР – Новопазарска полиција идентификовала је све особе које су вређале и напале голмана Новог Пазара Филипа Кљајића и у току је потрага за њима, објавио је данас радио Сто плус. У новопазарској полицији незванично је… »
„Ко сте ви некога да псујете, да нападате, претите…“: Расим Љајић огорчен због хулиганског пира над Кљајићем
Данас 23.03.2023
Ни дан после оставке, бивши председник фудбалског клуба Нови Пазар не жели да ћути о срамном атаку на доскорашњег голмана овог суперлигаша. Хулигани су негована аномалија српског клупског фудбала, али повремени скандалозни… »
„У кафић је улетело шест-седам навијача, доживео сам тортуру“: Голман Филип Кљајић за Данас о разлозима одласка из Новог…
Данас 23.03.2023
Филип Кљајић (32), сада већ бивши капитен Новог Пазара, тврди да је доживео тортуру претходних дана. Некадашњег голмана Партизана брутално су извређали навијачи клуба, а затим се покушај помирења са њима завршио још и горе… »
ВИДЕО Љајић оштро о Новом Пазару: Земљорадничка задруга, а не фудбалски клуб, морао сам да дигнем руке
Нова 23.03.2023
Не престаје да се прича о скандалу у Новом Пазару У Фудбалском клубу Нови Пазар ових дана је веома бурну и то након што су се из клуба повукли први човек Расим Љајић, голман Филип Кљајић и недавно доведени тренер Феђа Дудић… »
Голман Кљајић није једини фудбалер на мети хулигана Новог Пазара: Пре више година претили су пиштољем нападачу због…
Данас 23.03.2023
Филип Кљајић (32), сада већ бивши капитен Новог Пазара, тврди да је доживео тортуру претходних дана. Некадашњег голмана Партизана брутално су извређали навијачи клуба, а затим се покушај помирења са њима завршио још и горе… »
„Претили су да ће ми вадити очи, хватали ме за главу и завртали уши“: Голман прошао хорор с навијачима Новог Пазара
Нова 23.03.2023
Доскорашњи фудбалер Новог Пазара Филип Кљајић описао је шта се десило у сукобу са навијачима тог клуба. Голман и капитен екипе прошао је прави пакао, јер су му навијачи претили и вређали су га, а неуспео је покушај помирења. У… »
Вести дана »
Двоструко убиство у Никшићу: Полиција дошла до сазнања о идентитету извршиоца
Данас пре 43 минутајош 16 повезаних
Рхзм издао упозорење за данашњи дан: Магла "прогутала" Србију, возачи возите опрезно
Мондо пре 1 сатјош 12 повезаних
Трипл-дабл фантастичног рукија Пеликанса! Дерик Квин је ново НБА чудо: Импресивне бројке 13. пика на драфту у поразу од Спарса! (видео)
Курир пре 43 минутајош 13 повезаних