Povezane vesti
"Dva puta sam doživela kliničku smrt, minutima sam bila mrtva!" Ispovest Hanke Paldum, ovako je podnela odlazak sina u zatvor!…
Kurir 23.03.2023
Pevačica Hanka Paldum iza sebe ima brojne hitove i višedecenijsku karijeru, ali i tešku životnu priču. Rođena je 28. aprila 1956. godine, a prve afinitete prema muzici pokazala je još u rodnom Čajnicu. Za njene muzičke početke bio je odgovoran njen mlađi… »
„Na porođaju sam nekoliko minuta bila mrtva“: Naša pevačica dva puta preživela kliničku smrt
Nova 23.03.2023
Pevačica Hanka Paldum je svojevremeno otkrila da je zbog komplikacija na porođajima dva puta doživela kliničku smrt. Rođena je 28. aprila 1956. godine u porodici Muja i Pembe Paldum koji su pre Hanke dobili sina Mustafu, a potom pevačici podarili brata… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Danas pre 34 minutajoš 30 povezanih

Putin upozorio šta će se desiti ako Kijev dobije "tomahavk"; zašto je Ukrajini bilo teško da obara rakete i dronove
RTS pre 9 minutajoš 39 povezanih

Rasel do pobede na Velikog nagradi Singapura, Meklaren odbranio titulu u konkurenciji konstruktora
RTS pre 34 minutajoš 37 povezanih

"Potpuno uništenje": Tramp još jednom zapretio Hamasu u slučaju da militantna grupa ne pristane na mirovni plan: "Bibi je za"
Blic pre 49 minutajoš 25 povezanih