Повезане вести

Накупило се туге за три живота, са колико нула се пише бол! Потресне речи оца убијене Иване сламају срце! Убица још у бекству…

Накупило се туге за три живота, са колико нула се пише бол! Потресне речи оца убијене Иване сламају срце! Убица још у бекству…

Курир 23.03.2023
" И небо понекад заплаче за онима који су отишли прерано, а како не би и човек... Накупило се туге за три живота, ја покушавам да је сместим у један и преживим... Рекли су ми да је плач без суза најтежи, али ми нису рекли са… »
"Небо плаче за онима који су рано отишли": Болне речи оца убијене Иване на Звездари, Јетмир 90 дана у бекству

"Небо плаче за онима који су рано отишли": Болне речи оца убијене Иване на Звездари, Јетмир 90 дана у бекству

Телеграф 23.03.2023
"И небо некад заплаче за онима који су отишли прерано, а како не би и човек..." Ивана Кривокапић (24) убијена је пре три месеца, тачније, 23. децембра прошле године, а њен отац Слободанобјавио је фотографију са болном поруком у… »
"Нема савршеног злочина, само лоше вођена истрага" Случај убиства Иване Кривокапић и даље чека епилог и хватање злочинца…

"Нема савршеног злочина, само лоше вођена истрага" Случај убиства Иване Кривокапић и даље чека епилог и хватање злочинца…

Курир 23.03.2023
Утврђено је да је осумњичени Гочај одмах након злочина напустио Србију. "Потрага за Јетмиром Гочајем (24) осумњиченим да је убио Ивану Кривокапић (26) на Звездари 23. децембра прошле године и даље траје, а у међувремену… »

Вести дана »