Povezane vesti
Nakupilo se tuge za tri života, sa koliko nula se piše bol! Potresne reči oca ubijene Ivane slamaju srce! Ubica još u…
Kurir 23.03.2023
" I nebo ponekad zaplače za onima koji su otišli prerano, a kako ne bi i čovek... Nakupilo se tuge za tri života, ja pokušavam da je smestim u jedan i preživim... Rekli su mi da je plač bez suza najteži, ali mi nisu rekli sa koliko nula se piše… »
"Nakupilo se tuge za tri života": Bolne reči oca ubijene studentkinje Ivane za čijim ubicom se traga već tri meseca: "Nisu…
Blic 23.03.2023
- I nebo ponekad zaplače za onima koji su otišli prerano, a kako ne bi i čovek - ovim potresnim rečima se oglasio otac ubijene Ivane Krivokapić (26), koja je pre tri meseca nađena mrtva u stanu u Mirijevu, a njen ubica Jetmir Gočaj je još uvek u… »
"Nebo plače za onima koji su rano otišli": Bolne reči oca ubijene Ivane na Zvezdari, Jetmir 90 dana u bekstvu
Telegraf 23.03.2023
"I nebo nekad zaplače za onima koji su otišli prerano, a kako ne bi i čovek..." Ivana Krivokapić (24) ubijena je pre tri meseca, tačnije, 23. decembra prošle godine, a njen otac Slobodanobjavio je fotografiju sa bolnom porukom u kojoj, između… »
"Nema savršenog zločina, samo loše vođena istraga" Slučaj ubistva Ivane Krivokapić i dalje čeka epilog i hvatanje…
Kurir 23.03.2023
Utvrđeno je da je osumnjičeni Gočaj odmah nakon zločina napustio Srbiju. "Potraga za Jetmirom Gočajem (24) osumnjičenim da je ubio Ivanu Krivokapić (26) na Zvezdari 23. decembra prošle godine i dalje traje, a u međuvremenu ispitane su komšije… »
Vesti dana »
Marčelo: Besni smo, tužni, ranjeni, ali nismo bespomoćni – ne možeš se bojati dok se ulice boje krvlju
N1 Info pre 33 minutajoš 58 povezanih
Uživo uzbuna za napad u više oblasti Ruska vojska napreduje na frontu (foto/video)
Alo pre 3 satajoš 35 povezanih
Izraelci gađali višespratnicu na severu Gaze, više desetina Palestinaca poginulo
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih
Njemačka opozicija optužila Scholza da podstiče rusku propagandu
Al Jazeera pre 6 satijoš 6 povezanih
Stojković: Ne postoji važnija utakmica od Danske, spremno je dočekujemo
Politika pre 9 minutajoš 16 povezanih