Повезане вести

Ивановић: Вилдоза је хтео је да настави, кад се охладио видео је да не може

Ивановић: Вилдоза је хтео је да настави, кад се охладио видео је да не може

Спортски журнал 23.03.2023
Звездин плеј Аргентинац Лука Вилдоза повредио се средином друге четвртине. На 25:35 повукао је контру Лука Вилдоза, послужио Бентила, а онда се ухватио за ногу, почео је да шепа. Напустио је игралиште, отишао у свлачионицу. До… »
Ивановић дирнут подршком навијача: "Изненађен сам, фасциниран, а знам да им је тешко!"

Ивановић дирнут подршком навијача: "Изненађен сам, фасциниран, а знам да им је тешко!"

Спортске.нет 23.03.2023
Кошаркаши Црвене звезде савладали су Басконију са 74:63 у мечу 30. кола Евролиге. Црвено-бели су тако дошли до 13. евролигашког тријумфа и сачували макар теоретске шансе за пласман у Топ 8. Најбоиљи у редовима црвено-белих био… »
Делије одушевљене кампацом: ‘Шутира 1/8, а да није њега губимо 20 разлике! Он је машина!’

Делије одушевљене кампацом: ‘Шутира 1/8, а да није њега губимо 20 разлике! Он је машина!’

Хот спорт 23.03.2023
Црвено-бели закључали све прилазе кошу од средине друге четвртине, Недовић блистао на повратку! Кошаркаши Црвене звезде забележили су победу над Басконијом у оквиру 30. кола Евролиге! Изабраници Душка Ивановића режирали су… »
Хтео је да игра, а рекао сам му да одмори! Душко Ивановић: Када се охладио, схватио је...

Хтео је да игра, а рекао сам му да одмори! Душко Ивановић: Када се охладио, схватио је...

Мондо 23.03.2023
Душко Ивановић о победи Звезде против Басконије. Душко Ивановић о победи Звезде против Басконије Црвена звезда Меридианбет одиграла је "ратнички" против Басконије и остварила 13. евролигашку победу ове сезоне. Пре свега се… »
Победа Звезде, Басконија пала у Пиониру

Победа Звезде, Басконија пала у Пиониру

Н1 Инфо 23.03.2023
Кошаркаши Црвене звезде савладали су у 30. колу Евролиге екипу Басконије резултатом 74:63 на домаћем паркету хале “Александар Николић”. Црвено-бели имају само теоретске шансе да се пласирају у доигравање, али ће им ова победа… »
Руски закон диктира: НХЛ тим не носи ЛГБТQ+ симболе

Н1 Инфо 23.03.2023
Настављају се контроверзе када су у питању НХЛ тимови за које наступају руски хокејаши и промоција ЛГБТQ+ права у САД. Последња вест коју су пренели амерички медији јесте да Чикаго Блекхокси на загревању неће носити “заставу… »

Спорт клуб 23.03.2023
Подели : Настављају се контроверзе када су у питању НХЛ тимови за које наступају руски хокејаши и промоција ЛГБТQ+ права у САД. Последња вест коју су пренели амерички медији јесте да Чикаго Блекхокси на загревању неће носити… »

Вести дана »