Povezane vesti
Srbija i istorija: Paralelne stvarnosti - kako ja pamtim važne martovske događaje, a šta se stvarno dešavalo
Južne vesti 24.03.2023
BBC Spomenik nastradaloj deci tokom bombardovanja u Tašmajdanskom parku Veliki istorijski događaji ne samo da uđu u udžbenike, nego i obeleže živote svakog od nas. Utiču i na one politički nezainteresovane i neopredeljene porodice poput moje, pa čak i na… »
Srbija i istorija: Paralelne stvarnosti, kako ja pamtim važne martovske događaje, a šta se stvarno dešavalo
Danas 24.03.2023
Veliki istorijski događaji ne samo da uđu u udžbenike, nego i obeleže živote svakog od nas. Utiču i na one politički nezainteresovane i neopredeljene porodice poput moje, pa čak i na decu. Blago podnebljima sa istorijom koja je već ispisana, tamo ne… »
Vesti dana »
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 10 satijoš 5 povezanih
Petoro Srba uhapšeno na KiM – Priština ih tereti za navodnu umešanost u slučaj Račak
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih
Pojavio se snimak sudara u Jadranskom moru: Ima mrtvih kod Splita, jedrilica potonula (video)
Mondo pre 3 satajoš 29 povezanih