Povezane vesti
Tom Brejdi se baca u vlasničke vode
Sportske.net 24.03.2023
Sedmostruki šampion NFL lige Tom Brejdi potvrdio je danas da je postao suvlasnik WNBA šampiona, ekipe Las Vegas Ejsis. Brejdi, koji se povukao iz američkog fudbala u februaru, rekao je da je počastvovan što je stekao udeo u toj organizaciji. "Moja… »
Tom Brejdi suvlasnik šampionske ekipe WNBA
Sport klub 24.03.2023
Podeli : Sedmostruki osvajač Superbola i odnedavno penzionisan igrač američkog fudbala Tom Brejdi kupio je deo akcija WNBA tima LAs Vegas Ejsis, potvrdio je vlasnik Mark Dejvis. „Veoma sam uzbuđen što sam sada deo ove organizacije. Uvek sam bio… »
Tom Brejdi suvlasnik šampionske ekipe WNBA
N1 Info 24.03.2023
Sedmostruki osvajač Superbola i odnedavno penzionisan igrač američkog fudbala Tom Brejdi kupio je deo akcija WNBA tima LAs Vegas Ejsis, potvrdio je vlasnik Mark Dejvis. „Veoma sam uzbuđen što sam sada deo ove organizacije. Uvek sam bio veliki… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 10. do 12. januara)
Pressek pre 5 satijoš 18 povezanih
Studenti iz raznih gradova Srbije i danas blokirali saobraćaj na 15 minuta: Etf spremio i performans (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
BLOG Kataklizma u Los Anđelesu: Ovde kao da je pala atomska bomba, nema kraja požarima, vojska izlazi na ulice
Nova pre 25 minutajoš 23 povezane
Ministarstvo produžilo ugovor firmama koje su vršile nadzor na pruzi od Novog Sada, uključujući i Ežisu
Nova ekonomija pre 3 satajoš 6 povezanih
Potvrđena optužnica protiv ginekologa u Sremskoj Mitrovici, očekuje se početak suđenja za akušersko nasilje
RTV pre 1 satjoš 21 povezana