Povezane vesti
Tom Brejdi se baca u vlasničke vode
Sportske.net 24.03.2023
Sedmostruki šampion NFL lige Tom Brejdi potvrdio je danas da je postao suvlasnik WNBA šampiona, ekipe Las Vegas Ejsis. Brejdi, koji se povukao iz američkog fudbala u februaru, rekao je da je počastvovan što je stekao udeo u toj organizaciji. "Moja ljubav… »
Tom Brejdi suvlasnik šampionske ekipe WNBA
N1 Info 24.03.2023
Sedmostruki osvajač Superbola i odnedavno penzionisan igrač američkog fudbala Tom Brejdi kupio je deo akcija WNBA tima LAs Vegas Ejsis, potvrdio je vlasnik Mark Dejvis. „Veoma sam uzbuđen što sam sada deo ove organizacije. Uvek sam bio veliki poštovalac… »
Tom Brejdi suvlasnik šampionske ekipe WNBA
Sport klub 24.03.2023
Podeli : Sedmostruki osvajač Superbola i odnedavno penzionisan igrač američkog fudbala Tom Brejdi kupio je deo akcija WNBA tima LAs Vegas Ejsis, potvrdio je vlasnik Mark Dejvis. „Veoma sam uzbuđen što sam sada deo ove organizacije. Uvek sam bio veliki… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Da li je Đuro Macut dan nakon ubistva ručao u restoranu na Senjaku? Premijer ponovo ne odgovara
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih
Snažan zemljotres pogodio južni Japan: Oštećenja, požari i zarobljeni u ruševinama
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 34 povezane
Godišnje oboli 700, a premine 300 ljudi: Zašto je Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od melanoma?
Danas pre 5 satijoš 7 povezanih
Helikopter i kamioni sa vatrogascima kreću za Španiju, ispratio ih Dačić
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
RHMZ potvrdio: Srbiju očekuje najduži toplotni talas ove godine sa temperaturom do 42 stepena
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 33 povezane