Povezane vesti
Tom Brejdi se baca u vlasničke vode
Sportske.net 24.03.2023
Sedmostruki šampion NFL lige Tom Brejdi potvrdio je danas da je postao suvlasnik WNBA šampiona, ekipe Las Vegas Ejsis. Brejdi, koji se povukao iz američkog fudbala u februaru, rekao je da je počastvovan što je stekao udeo u toj organizaciji. "Moja ljubav… »
Tom Brejdi suvlasnik šampionske ekipe WNBA
N1 Info 24.03.2023
Sedmostruki osvajač Superbola i odnedavno penzionisan igrač američkog fudbala Tom Brejdi kupio je deo akcija WNBA tima LAs Vegas Ejsis, potvrdio je vlasnik Mark Dejvis. „Veoma sam uzbuđen što sam sada deo ove organizacije. Uvek sam bio veliki poštovalac… »
Tom Brejdi suvlasnik šampionske ekipe WNBA
Sport klub 24.03.2023
Podeli : Sedmostruki osvajač Superbola i odnedavno penzionisan igrač američkog fudbala Tom Brejdi kupio je deo akcija WNBA tima LAs Vegas Ejsis, potvrdio je vlasnik Mark Dejvis. „Veoma sam uzbuđen što sam sada deo ove organizacije. Uvek sam bio veliki… »
Vesti dana »

Nova: Pruga do Subotice od 1,2 milijarde dolara otvorena uz delimične upotrebne dozvole - bar pet staničnih zgrada nisu za korišćenje
N1 Info pre 2 satajoš 61 povezana

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, neće biti kupovine goriva na kantice
Jugmedia pre 3 satajoš 27 povezanih

Zbog snega vanredna situacija u tri opštine, u pojedinim krajevima prekidi u snabdevanju strujom i vodom
RTS pre 13 minutajoš 152 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane