Povezane vesti
Tom Brejdi se baca u vlasničke vode
Sportske.net 24.03.2023
Sedmostruki šampion NFL lige Tom Brejdi potvrdio je danas da je postao suvlasnik WNBA šampiona, ekipe Las Vegas Ejsis. Brejdi, koji se povukao iz američkog fudbala u februaru, rekao je da je počastvovan što je stekao udeo u toj organizaciji. "Moja… »
Tom Brejdi suvlasnik šampionske ekipe WNBA
Sport klub 24.03.2023
Podeli : Sedmostruki osvajač Superbola i odnedavno penzionisan igrač američkog fudbala Tom Brejdi kupio je deo akcija WNBA tima LAs Vegas Ejsis, potvrdio je vlasnik Mark Dejvis. „Veoma sam uzbuđen što sam sada deo ove organizacije. Uvek sam bio… »
Tom Brejdi suvlasnik šampionske ekipe WNBA
N1 Info 24.03.2023
Sedmostruki osvajač Superbola i odnedavno penzionisan igrač američkog fudbala Tom Brejdi kupio je deo akcija WNBA tima LAs Vegas Ejsis, potvrdio je vlasnik Mark Dejvis. „Veoma sam uzbuđen što sam sada deo ove organizacije. Uvek sam bio veliki… »
Vesti dana »

Šta se dešavalo u Novom Sadu: Skupština uz jake policijske snage, pendreci na studente, budžet bez rasprave
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih

Manojlović (Kreni-promeni) ušao u PS Stari Grad: Ostajem dok Željko Latas ne bude pušten
Insajder pre 59 minutajoš 30 povezanih

Studenti koji su sinoć blokirali novosadsku Skupštinu grada:“Žandarmerija nas branila, interventna policija tukla“
Danas pre 8 satijoš 62 povezane