Povezane vesti
"Da li sam varala Zvezdana?" Ana Ćurčić rešila da olakša bivšem, Slavnić pozeleneo - oči mu se napunile suza: Sve javno…
Kurir 24.03.2023
Ana Ćurčić odgovorila je na optužbe Zvezdana Slavnića da je i ona takođe bila neverna u njihovom odnosu, ali i poročna, kako je on istakao. - Kad se Zola i Miljana mire, Marija iskače, a kada se svađaju, nema je nigde - rekao je Car. - Ne znam šta da… »
"Zajedno smo se kockali" Zvezdan Slavnić pecnuo Anu za poroke, pa otkrio šta je najviše zamerio bivšoj supruzi
Kurir 24.03.2023
Zvezdan Slavnić progovorio je o sukobu sa Anom Ćurčić i otkrio šta joj najviše zamera. Osvrnuo se i na Anđelin nervni slom koji je doživela u ranim jutarnjim časovima. - Anđela je reagovala onako zbog razgovora, ali je bilo jako bezobrazno. Moj jedini… »
"Rekla sam Ti da ksenija nije krivac što si Ti počinio ubistvo": Ana Ćurčić o noći kada je Zvezdan usmrtio Olivera
Blic 24.03.2023
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić nastavili su sukob, a tom prilikom ona je otkrila šta je sve uradila za njega i koliko je bila uz njega tokom perioda kada je bio u zatvoru zbog ubistva. - Ko je potrošio pare na rulet - pitala je Ana. - Ti i ja, zajedno… »
Vesti dana »

MSP: Zabrinjava govor mržnje i 30 godina nakon "Oluje", kao i slavljenički ton Hrvatske
Insajder pre 35 minutajoš 22 povezane

Spremite kišobrane Smena sunca i kiše, svežije, evo kada stiže razvedravanje i otopljenje
Dnevnik pre 56 minutajoš 16 povezanih

Tramp potvrdio da će njegov izaslanik Vitkof posetiti Rusiju ove nedelje
Beta pre 31 minutajoš 11 povezanih

Besana noć u Ukrajini Troje poginulo, Rusi izveli preko 400 udara, Tramp preti sankcijama
Dnevnik pre 30 minutajoš 11 povezanih