Повезане вести

"Да ли сам варала Звездана?" Ана Ћурчић решила да олакша бившем, Славнић позеленео - очи му се напуниле суза: Све јавно…

"Да ли сам варала Звездана?" Ана Ћурчић решила да олакша бившем, Славнић позеленео - очи му се напуниле суза: Све јавно…

Курир 24.03.2023
Ана Ћурчић одговорила је на оптужбе Звездана Славнића да је и она такође била неверна у њиховом односу, али и порочна, како је он истакао. - Кад се Зола и Миљана мире, Марија искаче, а када се свађају, нема је нигде - рекао је… »
"Заједно смо се коцкали" Звездан Славнић пецнуо Ану за пороке, па открио шта је највише замерио бившој супрузи

"Заједно смо се коцкали" Звездан Славнић пецнуо Ану за пороке, па открио шта је највише замерио бившој супрузи

Курир 24.03.2023
Звездан Славнић проговорио је о сукобу са Аном Ћурчић и открио шта јој највише замера. Осврнуо се и на Анђелин нервни слом који је доживела у раним јутарњим часовима. - Анђела је реаговала онако због разговора, али је било јако… »
"Рекла сам Ти да ксенија није кривац што си Ти починио убиство": Ана Ћурчић о ноћи када је Звездан усмртио Оливера

"Рекла сам Ти да ксенија није кривац што си Ти починио убиство": Ана Ћурчић о ноћи када је Звездан усмртио Оливера

Блиц 24.03.2023
Ана Ћурчић и Звездан Славнић наставили су сукоб, а том приликом она је открила шта је све урадила за њега и колико је била уз њега током периода када је био у затвору због убиства. - Ко је потрошио паре на рулет - питала је… »

Вести дана »