Povezane vesti
"Da li sam varala Zvezdana?" Ana Ćurčić rešila da olakša bivšem, Slavnić pozeleneo - oči mu se napunile suza: Sve javno…
Kurir 24.03.2023
Ana Ćurčić odgovorila je na optužbe Zvezdana Slavnića da je i ona takođe bila neverna u njihovom odnosu, ali i poročna, kako je on istakao. - Kad se Zola i Miljana mire, Marija iskače, a kada se svađaju, nema je nigde - rekao je Car. - Ne znam… »
"Da li sam varala: Zvezdana?" Ana Ćurčić otvorila dušu o svemu o čemu je ćutala, Slavnić pozeleneo, oči mu se napunile…
Blic 24.03.2023
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić bili su gosti u emisiji kod Filipa Cara, gde su govorili o svom odnosu. - Kad se Zola i Miljana mire, Marija iskače, a kada se svađaju, nema je nigde - rekao je Car. - Ne znam šta da kažem. Meni nije jasno da jedna… »
"Zajedno smo se kockali" Zvezdan Slavnić pecnuo Anu za poroke, pa otkrio šta je najviše zamerio bivšoj supruzi
Kurir 24.03.2023
Zvezdan Slavnić progovorio je o sukobu sa Anom Ćurčić i otkrio šta joj najviše zamera. Osvrnuo se i na Anđelin nervni slom koji je doživela u ranim jutarnjim časovima. - Anđela je reagovala onako zbog razgovora, ali je bilo jako bezobrazno. Moj… »
"Ne bi on mogao da mi parira verbalno" Kuma Ane Ćurčić otkrila kako bi izgledao susret nje i Moke u rijalitiju
Kurir 24.03.2023
Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić gostovala je u emisiji i tom prilikom otkrila kako bi se Moka ponašao ukoliko bi ušao u rijaliti. - Stvarno su mi dosadni i Ana i Zvezdan i ova mala. Ja sve čekam kad će nešto da kaže, ona opet njega smiruje. Ja… »
"Rekla sam Ti da ksenija nije krivac što si Ti počinio ubistvo": Ana Ćurčić o noći kada je Zvezdan usmrtio Olivera
Blic 24.03.2023
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić nastavili su sukob, a tom prilikom ona je otkrila šta je sve uradila za njega i koliko je bila uz njega tokom perioda kada je bio u zatvoru zbog ubistva. - Ko je potrošio pare na rulet - pitala je Ana. - Ti i ja… »
"Terala sam te da priznaš da si počinio ubistvo" Ana progovorila o noći kada je Zvezdan usmrtio Olivera, spomenula i…
Kurir 24.03.2023
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić nastavili su sukob, a između ostalog Ana je spomenula šta je sve uradila uz njega, da je bila i u najgorim trenucima uz njega, pa progovorila o ubistvu koje je Slavnić počinio. - Ko je potrošio pare na rulet - pitala… »
Vesti dana »
Posle eksplozije i oštećenja kanala Ibar - Lepenac: U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom
Kurir pre 4 satijoš 6 povezanih
Zelenski spreman za primirje ako Ukrajina uđe u NATO s teritorijom koju sada kontroliše
Danas pre 8 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 1 satjoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 1 povezana