Повезане вести

Матијас Лесор: Навијаче доживљавам као део своје породице

Матијас Лесор: Навијаче доживљавам као део своје породице

Еуроневс 24.03.2023
Центар Партизана, Матијас Лесор, дао је интервју за клупску телевитију у коме је открио како је обукао црно-бели дрес. Француз је ове сезоне један од носилаца игре екипе коју са клупе предводи Жељко Обрадовић. "Не могу да кажем… »
Лесор: Многи су сумњали у мене, али Жељко је знао

Лесор: Многи су сумњали у мене, али Жељко је знао

Спорт клуб 24.03.2023
Подели : Центар Партизана Матијас Лесор дошао је у редове црно-белих после неуспешне епизоде у Макабију из Тел Авива, а 15 месеци касније предсатвља једног од најозбиљнијих конкурената за МВП награду у Евролиги. У међувремену… »
Лесор одушевљен навијачима и жељком: „То је нешто најбоље што сам могао да пожелим“! (видео)

Лесор одушевљен навијачима и жељком: „То је нешто најбоље што сам могао да пожелим“! (видео)

Хот спорт 24.03.2023
Француз је брзо постао миљеник „Гробара“ Центар „црно-белих„, Матијас Лесор, игра сјајно ове сезоне у дресу српског великана и један је од најзаслужнијих за процват Партизана и повратак у европску елиту. Француз је говорио за… »
Лесор "заљубљен" у Обрадовића: Људи би полудели да Обрадовић освоји десету титулу

Лесор "заљубљен" у Обрадовића: Људи би полудели да Обрадовић освоји десету титулу

Вечерње новости 24.03.2023
Центар Партизана Матијас Лесор изјавио је за клупску телевизију да је срећан што је добио прилику да ради са Жељком Обрадовићем и да се тако покаже у Евролиги. Фото: Тањуг Француски центар током ове сезоне у Евролиги просечно… »
Лесор емотивно о навијачима и Жељку, па открио како је постао кум

Лесор емотивно о навијачима и Жељку, па открио како је постао кум

Спортске.нет 24.03.2023
Центар Партизана Матијас Лесор говорио је за клупску телевизију о сезону у црно-белом дресу, навијачима, кумству, Жељку Обрадовићу. Француз игра најбољу кошарку у каријери ове сезоне, најконстантнији је играч Партизана и у… »

Вести дана »