Povezane vesti

Matijas Lesor: Navijače doživljavam kao deo svoje porodice

Matijas Lesor: Navijače doživljavam kao deo svoje porodice

Euronews 24.03.2023
Centar Partizana, Matijas Lesor, dao je intervju za klupsku televitiju u kome je otkrio kako je obukao crno-beli dres. Francuz je ove sezone jedan od nosilaca igre ekipe koju sa klupe predvodi Željko Obradović. "Ne mogu da kažem da sam očekivao nešto… »
Lesor: Mnogi su sumnjali u mene, ali Željko je znao

Lesor: Mnogi su sumnjali u mene, ali Željko je znao

Sport klub 24.03.2023
Podeli : Centar Partizana Matijas Lesor došao je u redove crno-belih posle neuspešne epizode u Makabiju iz Tel Aviva, a 15 meseci kasnije predsatvlja jednog od najozbiljnijih konkurenata za MVP nagradu u Evroligi. U međuvremenu, zbog energičnog stila… »
Lesor oduševljen navijačima i željkom: „To je nešto najbolje što sam mogao da poželim“! (video)

Lesor oduševljen navijačima i željkom: „To je nešto najbolje što sam mogao da poželim“! (video)

Hot sport 24.03.2023
Francuz je brzo postao miljenik „Grobara“ Centar „crno-belih„, Matijas Lesor, igra sjajno ove sezone u dresu srpskog velikana i jedan je od najzaslužnijih za procvat Partizana i povratak u evropsku elitu. Francuz je govorio za klupski sajt i tom prilikom… »
Lesor emotivno o navijačima i Željku, pa otkrio kako je postao kum

Lesor emotivno o navijačima i Željku, pa otkrio kako je postao kum

Sportske.net 24.03.2023
Centar Partizana Matijas Lesor govorio je za klupsku televiziju o sezonu u crno-belom dresu, navijačima, kumstvu, Željku Obradoviću. Francuz igra najbolju košarku u karijeri ove sezone, najkonstantniji je igrač Partizana i u proseku beleži 12,6 poena… »

Vesti dana »