Povezane vesti
Vesna Čipčić izlaže crteže: Molila sam da ispod svake slike napišu „prodata”
N1 Info 24.03.2023
Beogradsko dramsko pozorište predstaviće “Moje vesele drugare” dramske umetnice Vesne Čipčić – izložbu crteža klovnova, koja će biti otvorena na Svetski dan pozorišta – 27. marta u 19 sati u foajeu tog teatra. Vesna Čipčić je bila… »
Moji klovnovi nikada ne plaču: Izložba crteža Vesne Čipčić u Beogradskom dramskom pozorištu
Nova 24.03.2023
Tematska izložba crteža klovnova “Moji veseli drugari” glumice Vesne Čipčić biće otvorena na Svetski dan pozorišta, u ponedeljak, 27. marta u 19 časova u foajeu Beogradskog dramskog pozorišta. Dramska umetnica Vesna Čipčić bila je… »
Vesti dana »

Šta je „Tiha većina“ čiji potpisnik je napao profesorku Pravnog fakulteta: I kakva je njihova veza državnom sekretarkom za životnu sredinu
Nedeljnik pre 41 minutajoš 13 povezanih

Savet za kulturu Za spomenik žrtvama tragedije 1. novembra potrebno mišljenje struke
Dnevnik pre 21 minutajoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO U Beogradu večeras skup podrške zaposlenima na Pravnom fakultetu: Novosađani ministra Dejana Vuka Stankovića ispratili povicima „ua“
Nova pre 1 minutjoš 59 povezanih

Ukinut protest aktivistima SNS koji su okrivljeni da su tukli studente: Novosađani pozvali na hitan protest u 20,30
Nedeljnik pre 6 minutajoš 20 povezanih

„Vostani Serbie“: Pogledajte kako su protekli protesti u Novom Sadu, Nišu, Čačku, Boru, Kragujevcu, Šapcu i Beogradu
Nova pre 4 satijoš 22 povezane