Povezane vesti
Smrt u porodici Nevene Božović, pevačica objavila potresnu poruku sa poslednjim pozdravom
Nova 24.03.2023
Dirljivim rečima se oprostila od voljene osobe. Pevačica Nevena Božović je na društvenim mrežama objavila tužnu vest. Naime, njoj je preminula baba za koju je bila veoma vezana, a pevačica se od nje oprostila emotivnom objavom. A post shared by Nevena… »
Tuga u domu nevene Božović! Pevačica se u bolu oprostila od člana porodice, njene reči lome najtvrđa srca
Kurir 24.03.2023
Pevačica Nevena Božović objavila je tužne vest iz njenog doma. Nažalost, pevačici je preminula baka a ona se emotivnim rečima oprostila od nje. - Putuj, moja Milena. Moja baba, moj anđeo, moj borac, moj ponos, moja boginja, moja Lula. Volim te - napisala… »
Smrtni slučaj u domu nevene Božović: Pevačica slomljena od bola: "Putuj, moja Milena"
Blic 24.03.2023
Pevačica Nevena Božović suočila se sa velikim gubitkom, a sada se tim povodom i oglasila. Pevačica se na svom Instagram profilu oprostila od bake koja je umrla, a dirljivim snimkom je rasplakala mnoge. - Putuj, moja Milena. Moja baba, moj anđeo, moj… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

Trump: Odbije li predati vlast nad Gazom, Hamas će biti potpuno uništen
SEEbiz pre 15 minutajoš 27 povezanih

Putin upozorio šta će se desiti ako Kijev dobije "tomahavk"; zašto je Ukrajini bilo teško da obara rakete i dronove
RTS pre 35 minutajoš 41 povezana

Novak drži neobičan rekord koji verovatno niko nikad neće oboriti, a po jednom parametru se izjednačio sa Nadalom
Nova pre 15 minutajoš 34 povezane

Vn Singapura: Rasel pobedio, Meklaren odbranio titulu konstruktora
Kurir pre 30 minutajoš 38 povezanih