Povezane vesti
Voditelj pinka tvrdi da mu je Lukas pretio - stigao odgovor! Pevač reagovao na Milanove navode: "Ma, ko je taj?!"
Mondo 24.03.2023
Milan Milošević ispričao je da mu je Aca Lukas pretio, a sada se ovim povodom oglasio i pevač. Milan Milošević ispričao je da mu je Aca Lukas pretio, a sada se ovim povodom oglasio i pevač. Nekadašnji učesnik i voditelj Zadruge Milan Milošević gostovao… »
"Aca Lukas mi je pretio!" Bivši voditelj Pinka šokirao priznanjem - u emisiji ispričao detalje uznemirijućih poruka!
Mondo 24.03.2023
Milan Milošević u emisiji "Sceniranje" na Kurir telviziji ispričao da mu je Aca Lukas pretio. Milan Milošević u emisiji "Sceniranje" na Kurir telviziji ispričao da mu je Aca Lukas pretio. Nekadašnji rijaliti učesnik, a kasnije voditelj Zadruge Milan… »
Vesti dana »
Napadač na Trampovoj večeri 31-godišnji Kol Tomas Alen iz Los Anđelesa
Beta pre 7 minutajoš 71 povezana
Svetski lideri osudili pucnjavu u Vašingtonu, na događaju kojem je prisustvovao Tramp
RTV pre 42 minutajoš 81 povezana
Vremenska prognoza za nedelju, 26. april: Sunčano i vetrovito sa prolaznim naoblačenjem
Serbian News Media pre 57 minutajoš 22 povezane
"Video sam da mi prilazi neko veliki kao pakao": Igrač Minesote provocirao, pa dobio Jokićevu lekciju
Mondo pre 31 minutajoš 76 povezanih