Povezane vesti

Određeno zadržavanje do 48 sati osumnjičenima za ubistvo u Jarku

Politika 24.03.2023
SREMSKA MITROVICA – Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima za ubistvo 54-godišnjeg muškarca u Jarku kod Sremske Mitrovice određeno je zadržavanje do 48 časova. Oni će u tom roku, uz krivičnu prijavu biti… »

Muškarac ubijen u Jarku kod Sremske Mitrovice, uhapšena dvojica osumnjičenih

Dnevnik 24.03.2023
SREMSKA MITROVICA: Muškarac D.J. (54) iz Jarka, ubijen je sinoć u tom mestu kod Sremske Mitrovice, a policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih - njegovog sinovca i još jednu osobu. Policiji je sinoć oko 22:00 časa prijavljeno da su dve osobe… »

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo muškarca kod Sremske Mitrovice: Tukao strica sa drugom, pa ga izbo nasmrt

Telegraf 24.03.2023
Bili su u bekstvu, ali su uhapšeni u Hrtkovcu. Pripadnici MUP-a brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. J. (26) i S. N. (25) osumnjičene su da su noćas oko ponoći u Jarku kod Sremske Mitrovice ubili D. J. (53), potvrđeno je za Telegraf iz nadležnog… »

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Jarku

Politika 24.03.2023
SREMSKA MITROVICA – Muškarac D.J. (54) iz Jarka, ubijen je sinoć u tom mestu kod Sremske Mitrovice, a policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih - njegovog bratanca i još jednu osobu. Policiji je sinoć oko 22:00 časa prijavljeno da su dve osobe… »

Uhapšen mladić osumnjičen za ubistvo strica kod Sremske Mitrovice: Policija ga pronašla u jednom restoranu

Kurir 24.03.2023
Bane J. (26) i Stevan N. (25), koji su osumnjičeni da su sinoć oko ponoći u Jarku kod Sremske Mitrovice ubili Dragišu J. (53), prema nezvaničnim saznanjima, uhapšeni su danas u Hrtkovcima. Navodno su uhapšeni u okolini jednog restorana u… »

Određeno zadržavanje do 48 sati osumnjičenima za ubistvo u Jarku

RTS 24.03.2023
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima za ubistvo 54-godišnjeg muškarca u Jarku kod Sremske Mitrovice određeno je zadržavanje do 48 časova. Policija je prethodno uhapsila sinovca ubijenog muškarca D. J. (54) iz… »

Muškarac ubijen u Jarku kod Sremske Mitrovice, osumnjičeni uhapšeni

RTV 24.03.2023
SREMSKA MITROVICA - Još jedna porodična tragedija u Sremu. U Jarku je sinovac usmrtio strica Dragana Jovanovića zvanog Dragiša (1969). Za osumnjičenima B. J. i S. N. raspisana je policijska potraga zbog sumnje da su izvršili krivično delo u… »

Udarali muškarca (54) do smrti: Uhapšena dvojica mladića u Sremskoj Mitrovici

Telegraf 24.03.2023
Sumnja se da su sinoć, nakon svađe, zadali nekoliko udaraca pedesetčetvorogodišnjem muškarcu, koji je nakon toga pao i preminuo. B. J. (26) i S. N. (20) uhapsila je policija Sremskoj Mitrovici zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično… »

U selu Jarak kod Sremske Mitrovice ubijen muškarac, policija traga za osumnjičenima

Politika 24.03.2023
SREMSKA MITROVICA – Muškarac D.J. (54) iz Jarka, ubijen je sinoć u tom mestu kod Sremske Mitrovice, a policija traga za dvojicom osumnjičnih. Policiji je sinoć oko 22:00 časa prijavljeno da su dve osobe ostavile muškarca ispred kuće u Ulici Nova… »

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo dragiše: Bane ubio strica pa se sa drugom Stevanom (20) krio u Hrtkovcu

Blic 24.03.2023
Pripadnici MUP-a brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. J. (26) i S. N. (25) osumnjičene su da su noćas oko ponoći u Jarku kod Sremske Mitrovice ubili D. J. (53), saopštio je MUP. Podsetimo, B. J. (26) iz Sremske Mitrovice osumnjičen je da je ubio… »

Uhapšena dvojica osumnjičenih za ubistvo muškarca u Jarku

Radio 021 24.03.2023
Policija je uhapsila B.J. (26) i S.N. (25) osumnjičene da su prošle noći u Jarku kod Sremske Mitrovice ubili D.J. (53) iz tog mesta, saopštio je MUP. Oni su bili u bekstvu, ali su uhapšeni u Hrtkovcima. Policiji je sinoć oko 22 časa prijavljeno da… »

Pijani se posvađali kod prijatelja, pa bratanac ubio strica! Detalji ubistva kod Sremske Mitrovice: Otkriveno ko su mladići…

Blic 24.03.2023
Policija u Sremskoj Mitrovici dobila je prijavu kako dva muškarca ostavljaju telo jedne osobe u selu Jarak, a zatim su dolaskom na lice mesta zatekli ubijenog Dragana Jovanovića zvanog Dragiša. Ubijeni muškarac ima 54 godine, a kako se navodi, njega… »

Ovo je Bane (26) koji je ubio strica! Pijani se svađali kod prijatelja, pa bratanac izbo Dragišu i ostavio telo ispred kuće…

Blic 24.03.2023
Bane J. (26) nakon verbalne svađe sa stricem Draganom sa kojim je sedeo kod prijatelja, osumnjičen je da je nožem izbo strica, a zatim ga ostavio na ulici u selu Jarak kod Sremske Mitrovice. Kako saznajemo, utvrđeno je da je Dragan Jovanović… »

Ubistvo u Jarku

Ozon 24.03.2023
SREMSKA MITROVICA/Jarak. Kako saznajemo, noćas je jedna osoba ubijena u selu Jarak kod Sremske Mitrovice. Nezvanično, nakon svađe, u ulici Nova u Jarku, muškarca D. J, starog 53 godine usmrtio je oko ponoći mlađi muškarac. Beživotno telo sa ranama… »

Ovo je sinovac koji je posle svađe nasmrt izbo strica: Jezivi detalji zločina kod Sremske Mitrovice (foto)

Kurir 24.03.2023
Dragan J. (54) iz Jarka nasmrt je izboden nožem sinoć oko 22 sata nakon svađe za osumnjičenim sinovcem B. J. (26), koji mu je pre ubistva pretio. Kako Kurir saznaje, policija intezivno traga za B. J. koji se sumnjiči za ubistvo, ali i za njegovim… »

On je mladić koji je ubio muškarca kod Sremske Mitrovice! Strica izbo nasmrt, pre toga mu pretio - Jezivi detalji

Mondo 24.03.2023
Prema nezvaničnim informacijama, za ubistvo muškarca kod Sremske Mitrovice, osumnjičen je žrtvin bratanac. Prema nezvaničnim informacijama, za ubistvo muškarca kod Sremske Mitrovice, osumnjičen je žrtvin bratanac. U Jarku kod Sremske Mitrovice… »

Ubijen muškarac u Jarku kod Sremske Mitrovice, potraga za dvojicom osumnjičenih

RTS 24.03.2023
Policija traga za dvojicom osumnjičenih za ubistvo muškarca koje se dogodilo sinoć u selu Jarak kod Sremske Mitrovice. Muškarac star 53 godine ubijen je sinoć u selu Jarak kod Sremske Mitrovice, potvrđeno je RTS-u u policijskoj upravi Sremske… »

Ovo je muškarac osumnjičen da je ubio strica u Sremskoj Mitrovici: Izbo ga sa drugom, obojica su u bekstvu

Telegraf 24.03.2023
Potera u toku. B. J. (26) iz Sremske Mitrovice osumnjičen je da je ubio strica D. J. (53) u mestu Jarak On je, kako se navodi, bio sa prijateljem N. B. (25), sa kojim je navodno konzumirao alkohol. Potom su, kako se nezvanično navodi, napadi D. J… »

Vesti dana »