Povezane vesti
„Bila sam puna predrasuda o pevačicama, a onda mi je Cobi promenio mišljenje“: Miona Marković o ulozi u nastavku „Munja“…
Nova 24.03.2023
Priznala da je u proces pripreme ušla sa predrasudama. Mlada glumica deo je glumačke postave nastavka kultnog filma „Munje“, a za ulogu Mile je imala posebne pripreme. Naime, Miona će u ostvarenju „Munje: Opet!“ tumačiti ulogu pevačice koja izvodi… »
"Imala sam predrasude o pevačicama": Miona Marković zbog nove uloge dva meseca slušala intervjue estradnih umetnica
Blic 24.03.2023
Mlada glumica deo je glumačke postave nastavka kultnog filma "Munje", a za ulogu Mile je imala posebne pripreme. Mionu Marković ćemo gledati u projektu "Munje opet", gde je igrala Milu, koja izvodi popularnu novokomponovanu muziku, zbog čega je glumica… »
Vesti dana »
Treći dan vanredne sednice Skupštine Srbije: Vlast podržava predlog rebalansa budžeta za 2026, opozicija kritikuje
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 32 povezane
Vatra prkosi kiši - požari ne jenjavaju, i dalje najteže u Deliblatskoj peščari
RTS pre 17 minutajoš 36 povezanih
Retklif boravio u Moskvi, Peskov: Poseta povezana sa kontaktima bezbednosnih službi
NIN pre 1 satjoš 21 povezana
NBS: Rekordna štednja građana, u dinarima premašila 2 milijarde evra, a u evrima dostigla 17 milijardi
Nedeljnik pre 37 minutajoš 20 povezanih