Povezane vesti
„Bila sam puna predrasuda o pevačicama, a onda mi je Cobi promenio mišljenje“: Miona Marković o ulozi u nastavku „Munja“…
Nova 24.03.2023
Priznala da je u proces pripreme ušla sa predrasudama. Mlada glumica deo je glumačke postave nastavka kultnog filma „Munje“, a za ulogu Mile je imala posebne pripreme. Naime, Miona će u ostvarenju „Munje: Opet!“ tumačiti ulogu pevačice koja izvodi… »
"Imala sam predrasude o pevačicama": Miona Marković zbog nove uloge dva meseca slušala intervjue estradnih umetnica
Blic 24.03.2023
Mlada glumica deo je glumačke postave nastavka kultnog filma "Munje", a za ulogu Mile je imala posebne pripreme. Mionu Marković ćemo gledati u projektu "Munje opet", gde je igrala Milu, koja izvodi popularnu novokomponovanu muziku, zbog čega je glumica… »
Vesti dana »
Hladni front sve bliži Srbiji, stižu pljuskovi sa grmljavinom i jak vetar: Ovi predeli biće prvi na udaru
Telegraf pre 1 satjoš 38 povezanih
Vojvodina u Novom Sadu protiv čuvenog Ajaksa, sve je spremno za spektakl
Nova pre 33 minutajoš 57 povezanih
Kaja Kalas tvrdi: Udaramo Putina gde ga najviše boli; Moskva otkrila šta je Lavrov ispričao Rubiju
RTS pre 1 satjoš 55 povezanih
Tramp: Sporazum SAD i Saudijske Arabije biće usvojen kada Saudijci normalizuju odnose sa Izraelom
Nedeljnik pre 3 satajoš 25 povezanih