Povezane vesti
Zašto se niko ne obraća trećini biračkog tela u Srbiji?
Novi magazin 25.03.2023
“Imam 18 godina, ali neću izaći na izbore. Iako sam protiv SNS-a, nisam još pronašao neku političku opciju čija mi se ideologija sviđa, tako da, iako sam punoletan, neću još uvek glasati na sledećim izborima“, ova rečenica srednjoškolca iz Novog Sada… »
N1 Info 25.03.2023
“Imam 18 godina, ali neću izaći na izbore. Iako sam protiv SNS-a, nisam još pronašao neku političku opciju čija mi se ideologija sviđa, tako da, iako sam punoletan, neću još uvek glasati na sledećim izborima“, ova rečenica srednjoškolca iz Novog Sada… »
Zašto se niko obraća trećini biračkog tela u Srbiji?
N1 Info 25.03.2023
N1 Info 25.03.2023
Vesti dana »
Francuska preživela 'mračne veštine' Paragvajaca, Mbape nastavlja poteru za Mesijem
BBC News pre 41 minutajoš 27 povezanih
Izraelska ministarka potvrdila: Baterija sistema "Gvozdena kupola" raspoređena u UAE na početku rata s Iranom
Insajder pre 15 minutajoš 18 povezanih
Tramp na proslavi Dana nezavisnosti: Američki san se vratio, najbolje tek dolazi
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih
Ruske snage napale ukrajinske jedinice u Donjeckoj oblasti, ukrajinska PVO tokom noći neutralisala većinu ruskih dronova
Insajder pre 1 satjoš 12 povezanih