Povezane vesti
Zašto se niko ne obraća trećini biračkog tela u Srbiji?
Novi magazin 25.03.2023
“Imam 18 godina, ali neću izaći na izbore. Iako sam protiv SNS-a, nisam još pronašao neku političku opciju čija mi se ideologija sviđa, tako da, iako sam punoletan, neću još uvek glasati na sledećim izborima“, ova rečenica srednjoškolca iz Novog Sada… »
N1 Info 25.03.2023
“Imam 18 godina, ali neću izaći na izbore. Iako sam protiv SNS-a, nisam još pronašao neku političku opciju čija mi se ideologija sviđa, tako da, iako sam punoletan, neću još uvek glasati na sledećim izborima“, ova rečenica srednjoškolca iz Novog Sada… »
Zašto se niko obraća trećini biračkog tela u Srbiji?
N1 Info 25.03.2023
N1 Info 25.03.2023
Vesti dana »
Tramp kaže da je vreme da Ukrajina dobije novog predsednika, Kremlj pozdravio njegov predlog
Danas pre 9 satijoš 4 povezane
Svežije u svim delovima Srbije, tokom dana kiša povremeno
Šabačke novosti pre 19 minutajoš 5 povezanih
Završni predizborni skup Studentske liste 22. oktobra na beogradskoj Slaviji
Glas Šumadije pre 4 minutajoš 2 povezane
Andrej Žakelj posle Zvezde: "Kasnimo sa uigravanjem, nijedan meč nismo odigrali u punom sastavu"
Telegraf pre 7 satijoš 4 povezane
Vojvodina poražena od Radničkog u meču Regionalne lige, sledeći - Primorac
Radio 021 pre 39 minutajoš 1 povezana