Povezane vesti
„Sve što mi treba je suvo meso i rakija“: Dončić nosio majicu koja je oduševila Balkance! (foto)
Hot sport 25.03.2023
Poruka je više nego jasna. Slovenački košarkaš Luka Dončić još jednom je oduševio čitav Balkan i to svojim stajlingom pred utakmicu između Dalasa i Šarlota. Nisu uspeli Maveriksi da slave u ovom susretu, rezultat je bio 109:117 u korist… »
FOTO „Sve što mi treba je suvo meso i rakija“: Dončićeva urnebesna majica oduševila navijače
Nova 25.03.2023
Slovenac zna kako da se obuče. Odličnu partiju ponovo je pružio i Luka Dončić, koji je imao dabl-dabl u meču Dalas Maveriksa protiv Šarlot Hornetsa kod kuće. Ipak, njegov tim doživeo neočekivan poraz, koji bi na kraju mogao da ih košta mesta u… »
Luka Dončić je hit u Americi: "Sve što mi treba je suvo meso i rakija" (foto)
Večernje novosti 25.03.2023
LUKA Dončić je još jednom pokazao da je u NBA ligi najvažnije uživati. Pokazao je još jednom da je veliki šoumen, a njegov stajling pred utakmicu oduševio je sve na balkanu, posebno u Srbiji. FOTO: AP/Tanjug Na meč protiv Šarlota odlučio da… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog velike tragedije u Severnoj Makedoniji
Insajder pre 26 minutajoš 36 povezanih

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 15 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 50 minutajoš 17 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 19 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih