Povezane vesti
Penzioner tužio slavnu glumicu! Traži 300.000, šok detalji svedočenja - Ona krivi njega: "Na silu su mi širile noge"
Mondo 25.03.2023
Gvinet Paltrou pojavila se na svedočenju povodom skijaške nezgode iz 2016. godine u Juti s očnim lekarom u penziji, Terijem Sandersonom. Gvinet Paltrou pojavila se na svedočenju povodom skijaške nezgode iz 2016. godine u Juti s očnim lekarom u… »
Glumica Gvinet Paltrou svedočila na sudu da nije kriva za skijašku nesreću
Danas 25.03.2023
Američka glumica i dobitnica Oskara Gvinet Paltrou u petak je na sudu svedočila da nije kriva za sudar na skijaškoj stazi u američkoj saveznoj državi Uti 2016. u kojem su muškarcu slomljena rebra i dobio je potres mozga, što protivureči… »
Nabio mi se s leđa, njegove skije su mi raširile noge: Uznemirujuće svedočenje slavne oskarovke! Ceo svet šokiran njenim…
Kurir 25.03.2023
Gvinet Paltrou šokirala je i prilično zbunila prisutne u sudnici u Juti, ali i sve koji su suđenje uživo pratili onlajn, kad je juče posvedočila da je prilikom sudara na skijaškoj stazi pomislila da neko pokušava da je siluje. Paltrou je naime… »
Vesti dana »
Uživo Los anđeles se pretvorio u pakao na zemlji! Katastrofa u Kaliforniji će uskoro postati veća, objavljeni dramatični snimci: Ljudi beže u panici, kola ostavljena na ulici (foto, video)
Blic pre 4 minutajoš 40 povezanih
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika – stotine teško i potpuno alkoholisanih
RTS pre 4 satijoš 23 povezane
Vođa "Zabranjenih" uhapšen zbog ubistva u Inđiji: Sa trojicom muškarca ubio Zorana ispred kuće, ranio i mladiće
Mondo pre 45 minutajoš 22 povezane
Zatvoreni objekti Poreske uprave prihoda i Dunav osiguranja u Kosovskoj Mitrovici
RTS pre 39 minutajoš 20 povezanih
Vučević doputovao u Banjaluku na obeležavanje Dana Republike, 9. januara
Euronews pre 9 minutajoš 16 povezanih