Повезане вести
Пензионер тужио славну глумицу! Тражи 300.000, шок детаљи сведочења - Она криви њега: "На силу су ми шириле ноге"
Мондо 25.03.2023
Гвинет Палтроу појавила се на сведочењу поводом скијашке незгоде из 2016. године у Јути с очним лекаром у пензији, Теријем Сандерсоном. Гвинет Палтроу појавила се на сведочењу поводом скијашке незгоде из 2016. године у Јути с… »
Глумица Гвинет Палтроу сведочила на суду да није крива за скијашку несрећу
Данас 25.03.2023
Америчка глумица и добитница Оскара Гвинет Палтроу у петак је на суду сведочила да није крива за судар на скијашкој стази у америчкој савезној држави Ути 2016. у којем су мушкарцу сломљена ребра и добио је потрес мозга, што… »
Набио ми се с леђа, његове скије су ми рашириле ноге: Узнемирујуће сведочење славне оскаровке! Цео свет шокиран њеним…
Курир 25.03.2023
Гвинет Палтроу шокирала је и прилично збунила присутне у судници у Јути, али и све који су суђење уживо пратили онлајн, кад је јуче посведочила да је приликом судара на скијашкој стази помислила да неко покушава да је силује… »
Вести дана »

СКенер Звезда: Газда игре Иванић, Тикнизјанов очај без казне
Спорт клуб пре 43 минутајош 86 повезаних

Грми Цеца, Радоњић повео славље: Овако је изгледала свлачионица Звезде после победе у дербију
Мондо пре 18 минутајош 68 повезаних

Сања добила стан у Земунским капијама за 400 динара! Извучене прве награде наградне игре "Узми рачун и победи" Ево ко су срећни добитници
Курир пре 43 минутајош 25 повезаних

Сајбер напад на аеродром у Бриселу: Отказано 50 одсто летова, проблеми у Берлину и Лондону
Радио 021 пре 1 сатјош 34 повезане

(Састави) црвена звезда променила формацију, Партизан очеквиано: Да ли је Партизан сазрео да надигра Звезду у вечитом дербију?!
Хот спорт пре 1 сатјош 62 повезане