Повезане вести

Пензионер тужио славну глумицу! Тражи 300.000, шок детаљи сведочења - Она криви њега: "На силу су ми шириле ноге"

Пензионер тужио славну глумицу! Тражи 300.000, шок детаљи сведочења - Она криви њега: "На силу су ми шириле ноге"

Мондо 25.03.2023
Гвинет Палтроу појавила се на сведочењу поводом скијашке незгоде из 2016. године у Јути с очним лекаром у пензији, Теријем Сандерсоном. Гвинет Палтроу појавила се на сведочењу поводом скијашке незгоде из 2016. године у Јути с… »
Глумица Гвинет Палтроу сведочила на суду да није крива за скијашку несрећу

Глумица Гвинет Палтроу сведочила на суду да није крива за скијашку несрећу

Данас 25.03.2023
Америчка глумица и добитница Оскара Гвинет Палтроу у петак је на суду сведочила да није крива за судар на скијашкој стази у америчкој савезној држави Ути 2016. у којем су мушкарцу сломљена ребра и добио је потрес мозга, што… »
Набио ми се с леђа, његове скије су ми рашириле ноге: Узнемирујуће сведочење славне оскаровке! Цео свет шокиран њеним…

Набио ми се с леђа, његове скије су ми рашириле ноге: Узнемирујуће сведочење славне оскаровке! Цео свет шокиран њеним…

Курир 25.03.2023
Гвинет Палтроу шокирала је и прилично збунила присутне у судници у Јути, али и све који су суђење уживо пратили онлајн, кад је јуче посведочила да је приликом судара на скијашкој стази помислила да неко покушава да је силује… »

Вести дана »