Повезане вести

Лука Дончић забринуо фанове: „Фрустриран сам, дешавају ми се неке ствари ван терена које су веће од кошарке“!

Лука Дончић забринуо фанове: „Фрустриран сам, дешавају ми се неке ствари ван терена које су веће од кошарке“!

Хот спорт 25.03.2023
У Даласу очигледно нешто не штима Кошаркаши Даласа поражени су од екипе Шарлота 109:117. Екипа Џејсона Кида налази се у јако лошој форми, пошто су изгубили 6 од последњих 8 утакмица. Једна од те две победе дошла је након… »
Дончић: Не уживам у кошарци, имам приватне проблеме

Дончић: Не уживам у кошарци, имам приватне проблеме

Спорт клуб 25.03.2023
Подели : Лука Дончић је после трећег пораза у низу Даласа, 117:109 против Шарлота код куће у НБА лиги, био непрепознатљив. Репрезентативац Словеније упркос поразима игра добро, а и у најновијем поразу, четвртом у последњих пет… »
Играч за кога нисте чули направио чудо у НБА: Просечно бележи 8 поена, а сада направио историјски подвиг!

Играч за кога нисте чули направио чудо у НБА: Просечно бележи 8 поена, а сада направио историјски подвиг!

Вечерње новости 25.03.2023
КОШАРКАШИ Мемфис Гризлиса осигурали су место у плеј-офу НБА лиге након импресивне победе над Хјустон Рокетсима. Историјску партију пружио је Лук Кенард. Тањуг/ап Кошаркаш који је недавно стигао у Мемфис из редова Лос Анђелес… »
Бостон победио, Џејсон Тејтум оборио рекорд легендарног Лерија Бирда

Бостон победио, Џејсон Тејтум оборио рекорд легендарног Лерија Бирда

Еуроневс 25.03.2023
Кошаркаши Бостона били су бољи од Индијане у синоћњем мечу НБА лиге 130:95, а тај сусрет заувек ће остати уписан у историји Селтикса по невероватном рекорду Џејсона Тејтума. Наиме, најбољи играч овог клуба је против Пејсерса… »

Вести дана »