Povezane vesti
Skoplje poklanja Ukrajini 12 borbenih helikoptera MI-24: U zamenu dobijaju 8 transportnih letelica! U sredu konačna odluka
Kurir 25.03.2023
Ministarka odbrane Severne Makedonije Slavjanka Petrovska najavila je da će naredne sedmice biti doneta odluka o donaciji 12 borbenih helikoptera MI-24 Ukrajini. "Na narednoj sednici vlade, koja će se po meni održati već u sredu, predložiću donošenje… »
Skoplje Ukrajini donira 12 borbenih helikoptera MI-24, umesto njih nabavlja višenamenske
Radio 021 25.03.2023
Ministarka odbrane Severne Makedonije Slavjanka Petrovska najavila je da će naredne sedmice biti doneta odluka o donaciji 12 borbenih helikoptera MI-24 Ukrajini. "Na narednoj sednici vlade, koja će se održati već u sredu, predložiću donošenje odluke… »
Skoplje želi da Ukrajini donira 12 borbenih helikoptera MI-24 iz 1984.
N1 Info 25.03.2023
Ministarka odbrane Severne Makedonije Slavjanka Petrovska najavila je da će naredne sedmice biti doneta odluka o donaciji 12 borbenih helikoptera MI-24 Ukrajini. „Na narednoj sednici vlade, koja će se po meni održati već u sredu, predložiću donošenje… »
Vesti dana »

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 3 satajoš 3 povezane

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Er Kanada obustavlja letove: Štrajk više od 10.000 stjuardesa izazvao globalni haos
Blic pre 2 satajoš 1 povezana