Povezane vesti
Skoplje poklanja Ukrajini 12 borbenih helikoptera MI-24: U zamenu dobijaju 8 transportnih letelica! U sredu konačna odluka
Kurir 25.03.2023
Ministarka odbrane Severne Makedonije Slavjanka Petrovska najavila je da će naredne sedmice biti doneta odluka o donaciji 12 borbenih helikoptera MI-24 Ukrajini. "Na narednoj sednici vlade, koja će se po meni održati već u sredu, predložiću donošenje… »
Skoplje Ukrajini donira 12 borbenih helikoptera MI-24, umesto njih nabavlja višenamenske
Radio 021 25.03.2023
Ministarka odbrane Severne Makedonije Slavjanka Petrovska najavila je da će naredne sedmice biti doneta odluka o donaciji 12 borbenih helikoptera MI-24 Ukrajini. "Na narednoj sednici vlade, koja će se održati već u sredu, predložiću donošenje odluke… »
Skoplje želi da Ukrajini donira 12 borbenih helikoptera MI-24 iz 1984.
N1 Info 25.03.2023
Ministarka odbrane Severne Makedonije Slavjanka Petrovska najavila je da će naredne sedmice biti doneta odluka o donaciji 12 borbenih helikoptera MI-24 Ukrajini. „Na narednoj sednici vlade, koja će se po meni održati već u sredu, predložiću donošenje… »
Vesti dana »
Direktno u top 8: Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena!
Hot sport pre 6 satijoš 26 povezanih
Oteli mladića i tražili mu duplo više para nego što su mu pozajmili: akcija policije u Nišu, uhapšeni zelenaši
Mondo pre 19 minutajoš 20 povezanih
SSP: Partijske veze dovele do lošeg kvaliteta radova na prokupačkoj Gimnaziji
N1 Info pre 4 satijoš 12 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 26. januar: Oblačno sa jakim vetrom, mestimično sa kišom
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih