Povezane vesti
Skoplje poklanja Ukrajini 12 borbenih helikoptera MI-24: U zamenu dobijaju 8 transportnih letelica! U sredu konačna odluka
Kurir 25.03.2023
Ministarka odbrane Severne Makedonije Slavjanka Petrovska najavila je da će naredne sedmice biti doneta odluka o donaciji 12 borbenih helikoptera MI-24 Ukrajini. "Na narednoj sednici vlade, koja će se po meni održati već u sredu, predložiću donošenje… »
Skoplje Ukrajini donira 12 borbenih helikoptera MI-24, umesto njih nabavlja višenamenske
Radio 021 25.03.2023
Ministarka odbrane Severne Makedonije Slavjanka Petrovska najavila je da će naredne sedmice biti doneta odluka o donaciji 12 borbenih helikoptera MI-24 Ukrajini. "Na narednoj sednici vlade, koja će se održati već u sredu, predložiću donošenje odluke… »
Skoplje želi da Ukrajini donira 12 borbenih helikoptera MI-24 iz 1984.
N1 Info 25.03.2023
Ministarka odbrane Severne Makedonije Slavjanka Petrovska najavila je da će naredne sedmice biti doneta odluka o donaciji 12 borbenih helikoptera MI-24 Ukrajini. „Na narednoj sednici vlade, koja će se po meni održati već u sredu, predložiću donošenje… »
Vesti dana »

Roditelji učenika Pete beogradske gimnazije pozivaju ministra prosvete na sastanak
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

Sandro Gozi pozdravlja uvrštavanje u uži izbor srpskog studentskog pokreta za nagradu Saharovlj za 2025. godinu
Ozon press pre 1 satjoš 8 povezanih

U Bolonji uhapšeni bivši Zvezdin košarkaš Luka Vildoza i srpska odbojkašica Milica Tasić
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih