Повезане вести

Скопље поклања Украјини 12 борбених хеликоптера МИ-24: У замену добијају 8 транспортних летелица! У среду коначна одлука

Скопље поклања Украјини 12 борбених хеликоптера МИ-24: У замену добијају 8 транспортних летелица! У среду коначна одлука

Курир 25.03.2023
Министарка одбране Северне Македоније Славјанка Петровска најавила је да ће наредне седмице бити донета одлука о донацији 12 борбених хеликоптера МИ-24 Украјини. "На наредној седници владе, која ће се по мени одржати већ у среду… »
Скопље Украјини донира 12 борбених хеликоптера МИ-24, уместо њих набавља вишенаменске

Скопље Украјини донира 12 борбених хеликоптера МИ-24, уместо њих набавља вишенаменске

Радио 021 25.03.2023
Министарка одбране Северне Македоније Славјанка Петровска најавила је да ће наредне седмице бити донета одлука о донацији 12 борбених хеликоптера МИ-24 Украјини. "На наредној седници владе, која ће се одржати већ у среду… »
Скопље жели да Украјини донира 12 борбених хеликоптера МИ-24 из 1984.

Скопље жели да Украјини донира 12 борбених хеликоптера МИ-24 из 1984.

Н1 Инфо 25.03.2023
Министарка одбране Северне Македоније Славјанка Петровска најавила је да ће наредне седмице бити донета одлука о донацији 12 борбених хеликоптера МИ-24 Украјини. „На наредној седници владе, која ће се по мени одржати већ у среду… »

Вести дана »