Повезане вести
Скопље поклања Украјини 12 борбених хеликоптера МИ-24: У замену добијају 8 транспортних летелица! У среду коначна одлука
Курир 25.03.2023
Министарка одбране Северне Македоније Славјанка Петровска најавила је да ће наредне седмице бити донета одлука о донацији 12 борбених хеликоптера МИ-24 Украјини. "На наредној седници владе, која ће се по мени одржати већ у среду… »
Скопље Украјини донира 12 борбених хеликоптера МИ-24, уместо њих набавља вишенаменске
Радио 021 25.03.2023
Министарка одбране Северне Македоније Славјанка Петровска најавила је да ће наредне седмице бити донета одлука о донацији 12 борбених хеликоптера МИ-24 Украјини. "На наредној седници владе, која ће се одржати већ у среду… »
Скопље жели да Украјини донира 12 борбених хеликоптера МИ-24 из 1984.
Н1 Инфо 25.03.2023
Министарка одбране Северне Македоније Славјанка Петровска најавила је да ће наредне седмице бити донета одлука о донацији 12 борбених хеликоптера МИ-24 Украјини. „На наредној седници владе, која ће се по мени одржати већ у среду… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 37 повезаних
"Систем у једном тренутку послао упозорење": Софронијевић о интересовању за легализацију, стигло више од 7.000 пријава
НИН пре 18 минутајош 100 повезаних