Повезане вести

(Видео) Ово је породична кућа у којој је одрасла Ана Николић: У селу Доња Мутница за певачицу кажу: "Свашта је радила, не…

(Видео) Ово је породична кућа у којој је одрасла Ана Николић: У селу Доња Мутница за певачицу кажу: "Свашта је радила, не…

Блиц 25.03.2023
Недалеко од Параћина налази се село за које је певачица Ана Николић веома везана. Екипа емисије "Метар мога села" упутила се у Доњу Мутницу, место у ком се налази породична кућа поп звезде. У Доњој Мутници мештани су нас… »
(Видео) Какав је ђак била Ана Николић: Директор основне школе коју је похађала показао нам је матичне књиге: "Била је велики…

(Видео) Какав је ђак била Ана Николић: Директор основне школе коју је похађала показао нам је матичне књиге: "Била је велики…

Блиц 25.03.2023
Поп певачица Ана Николић је живела у селу Доња Мутница одакле се преселила у Параћин када је почела са школовањем. У Параћину је завршила Основну школу "Стеван Јаковљевић" у којој су били веома расположени да причају о њој… »
(Видео) "упознала сам дечка путем друштвене мреже, а када смо се нашли ту је била и његова жена": Гошћа открила детаље из…

(Видео) "упознала сам дечка путем друштвене мреже, а када смо се нашли ту је била и његова жена": Гошћа открила детаље из…

Блиц 25.03.2023
И ове суботе само на Блиц телевизији, на МТС каналу 115 у 16.25 х гледајте емисију "Дупло задовољтсво" у којој је гошћа Тамара Галијано. Као и сваке суботе на менију је здрава кухиња а шта су то тачно припремали домаћини Станко… »
(Видео) "треба јој мало помоћи": У Параћину сви причају о Ани Николић: "Мислим да је била разочарана у мужа и да се тада…

(Видео) "треба јој мало помоћи": У Параћину сви причају о Ани Николић: "Мислим да је била разочарана у мужа и да се тада…

Блиц 25.03.2023
Поп звезда Ана Николић одрасла је у Параћину, у који се преселила када је кренула у школу и управо због ње екипа емисије "Метар мога села" која се емитује суботом у 16 х само на Блиц телевизији, на МТС каналу 115, обишла је овај… »

Вести дана »