Povezane vesti
Horor u Zaječaru: Žene brale cveće, pa naišle na telo muškarca bez šaka i kose
Nova 25.03.2023
U zaječarskom naselju Pišura danas su dve meštanke pronašle beživotno telo muškarca koje do sada nije identifikovano. Komšinice su krenule u obližnji šumarak da donesu malo zemlje za cveće. U jednom momentu, jedna od žena je spazila lep cvet i krenula da… »
Horor u Zaječaru: Žene brale cveće, pa naišle na telo bez šaka i kose
Blic 25.03.2023
Dve žene pronašle su danas telo muškarca u naselju Pišura u Zaječaru. Kako saznajemo one su otišle u obližnju šumu po zemlju za cveće kada su ugledale telo muškarca. -Ugledala sam lep cvet i krenula da ga uzmem kada sam spazila telo muškarca. Pozvala sam… »
Užas u Zaječaru: Komšinice brale cveće pa pronašle beživotno telo muškarca bez šaka
Telegraf 25.03.2023
Pobegle su sa lica mesta i kontaktirale policiju. Dve meštanke zaječarskognaselja Pišura pronašle su jutros beživotno telo muškaraca bez šaka u obližnjem šumarku. Kako su ispričale, krenule su da donesu malo zemlje za cveće, kada je jedna od njih spazila… »
Vesti dana »

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 13 minutajoš 3 povezane

Garež i srča na sve strane: Ovako izgledaju zapaljene prostorije SNS u Valjevu (foto,video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Er Kanada obustavlja letove: Štrajk više od 10.000 stjuardesa izazvao globalni haos
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana