Povezane vesti
Horor u Zaječaru: Žene brale cveće, pa naišle na telo muškarca bez šaka i kose
Nova 25.03.2023
U zaječarskom naselju Pišura danas su dve meštanke pronašle beživotno telo muškarca koje do sada nije identifikovano. Komšinice su krenule u obližnji šumarak da donesu malo zemlje za cveće. U jednom momentu, jedna od žena je spazila lep cvet i krenula da… »
Horor u Zaječaru: Žene brale cveće, pa naišle na telo bez šaka i kose
Blic 25.03.2023
Dve žene pronašle su danas telo muškarca u naselju Pišura u Zaječaru. Kako saznajemo one su otišle u obližnju šumu po zemlju za cveće kada su ugledale telo muškarca. -Ugledala sam lep cvet i krenula da ga uzmem kada sam spazila telo muškarca. Pozvala sam… »
Užas u Zaječaru: Komšinice brale cveće pa pronašle beživotno telo muškarca bez šaka
Telegraf 25.03.2023
Pobegle su sa lica mesta i kontaktirale policiju. Dve meštanke zaječarskognaselja Pišura pronašle su jutros beživotno telo muškaraca bez šaka u obližnjem šumarku. Kako su ispričale, krenule su da donesu malo zemlje za cveće, kada je jedna od njih spazila… »
Vesti dana »
Vučić: Prva rešenja po osnovu evidentiranja nelegalnih nekretnina krajem februara ili početkom marta
Nova ekonomija pre 19 minutajoš 64 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 2 satajoš 5 povezanih
Zbog najavljenog nevremena, oglasili se i "Putevi Srbije"! Imaju važno upozorenje za vozače
Blic pre 4 minutajoš 47 povezanih