Повезане вести
Дописник аустријске телевизије ОРФ: Од Вучића сам сазнао да ће бити рата у Украјини
Нова 25.03.2023
Дописник аустријског јавног сервиса ОРФ са Западног Балкана и из Украјине Кристијан Вершиц, који је због извештавања са ратишта права звезда у Аустрији, представио је своју књигу „Мој новинарски живот“, која, како каже, садржи… »
"Знао сам да ће бити рата у Украјини након интервјуа са Вучићем у децембру 2021.: Године" Аустријски новинар открио детаље…
Блиц 25.03.2023
Дописник аустријског јавног сервиса ОРФ са Западног Балкана и из Украјине Кристијан Вершиц рекао је да је знао да ће бити рата у Украјини још крајем 2021. године. - Знао сам да ће бити рата 20. децембра 2021. године, након… »
Дописник аустријске телевизије: Од Вучића сам сазнао да ће бити рата у Украјини
Н1 Инфо 25.03.2023
Дописник аустријског јавног сервиса ОРФ са Западног Балкана и из Украјине Кристијан Вершиц је на промоцији своје књиге "Мој новинарски живот" испричао да је три месеца пре напада Русије на Украјину знао да ће рата бити. Како је… »
Вести дана »

Временска прогноза за уторак, 5. август: Данас облачно, местимично са кишом
Бета пре 59 минутајош 1 повезана

Двоје мртвих и шесторо рањених у масовној пуцњави на афтерпартију музичког фестивала у Лос Анђелесу
Данас пре 49 минутајош 1 повезана

Министарство спољних послова осудило пуштање песме која велича усташке злочине пред Томспонов концерт у Сињу
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Пала литванска влада: Премијер Гинтаутас Палуцкас поднео оставку
Телеграф пре 59 минутајош 3 повезане

(Видео) Једва ходала и држала се за ограду Весну Змијанац уснимили смо пре 3 месеца на аеродрому у Београду
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане