Povezane vesti
Gastarbajter za praznik otplatio dugove meštana u lokalnoj prodavnici! Šokirao vlasnika pozivom: Pošalji mi iznos i spali…
Kurir 25.03.2023
Počeo je mesec Ramazana koji za islamske vernike podrazumeva strogi verski post, ali i dane širenja ljubavi, solidarnosti i dobričinstva. Koliko im je sveti mesec važan najbolje pokazaje i jedan nesvakidašnji primer humanosti iz Bara kad je vlasniku… »
"Pošalji mi iznos dugovanja i zapali tefter": Čovek otplatio dug svih mušterija koje su kupovale "na recku"
Telegraf 25.03.2023
Jedan naš čovek koji živi i radi u inostranstvu mi je pisao na fejsbuku i pitao da mu pošaljem novčani iznos dugovanja onih mušterija koje kupuju kod nas, priča vlasnik marketa. Počeo je mesec Ramazana koji za islamske vernike podrazumeva strogi verski… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor za petoro osumnjičenih u slučaju "nadstrešnica"; Određen kućni pritvor
B92 pre 24 minutajoš 25 povezanih

Zvezda saznaje rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona, jedan tim želi da izbegne
Nova pre 24 minutajoš 47 povezanih

Rhmz popalio alarme u celoj Srbiji! Sutra najtopliji dan, idemo do 35 stepeni, imaćemo i pljuskove! A novi nalet tropskih vrućina tek sledi!
Blic pre 33 minutajoš 27 povezanih

Upravo se oglasilo Ministarstvo prosvete Važno saopštenje o isplati zarada
Alo pre 19 minutajoš 9 povezanih