Povezane vesti

Pevala sam 15 sati bez pauze, a oni su uzimali narkotike": Naša pevačica doživela šok na nastupu: "Morala sam da ih trpim…

Pevala sam 15 sati bez pauze, a oni su uzimali narkotike": Naša pevačica doživela šok na nastupu: "Morala sam da ih trpim…

Blic 26.03.2023
Pevačica Dragica Zlatić progovorila o najtežem nastupu u karijeri na kojem je pevala 15 sati bez pauze. - Imala sam par situacija gde se radilo po petnaest sati i to mi je bilo najteže. Nažalost, bilo je tu svačega u smislu kako su oni izdržali da… »
Pevala sam 15 sati bez prestanka, a oni su uzimali narkotike: Pevačica doživela šok na nastupu - To su specifični ljudi

Pevala sam 15 sati bez prestanka, a oni su uzimali narkotike: Pevačica doživela šok na nastupu - To su specifični ljudi

Mondo 26.03.2023
Pevačica Dragica Zlatić progovorila o najtežem nastupu na kojem je pevala 15 sati bez pauze. Pevačica Dragica Zlatić progovorila o najtežem nastupu na kojem je pevala 15 sati bez pauze Pevačica Dragica Zlatić progovorila je o tome koji joj je… »
"Koristili su narkotike preda mnom" Šokantno priznanje Zvezde Granda, o ovome je dugo morala da ćuti!

"Koristili su narkotike preda mnom" Šokantno priznanje Zvezde Granda, o ovome je dugo morala da ćuti!

Alo 26.03.2023
Pevačica je otkrila da se nakon tog nastupa ni malo nije osećala prijatno. Pevačica Dragica Zlatić progovorila je o tome koji joj je nastup najteže pao u toku karijere. - Imala sam par situacija gde se radilo po petnaest sati i to mi je bilo… »

Vesti dana »