Повезане вести

Бог, оружје и Трамп: Хиљаде људи на митингу у Тексасу, бивши председник похвалио Путина и Сија, обећао мир у Украјини за 24…

Бог, оружје и Трамп: Хиљаде људи на митингу у Тексасу, бивши председник похвалио Путина и Сија, обећао мир у Украјини за 24…

Курир 26.03.2023
У свом првом појављивању у јавности откако је пре недељу дана спекулисао да ће ускоро бити ухапшен, Доналд Трамп је критиковао в ишеструке кривичне истраге које су га мучиле откако је напустио функцију у јануару 2021. Спеакинг… »
"Бајденова Америка је банана република трећег света": Трамп тврди да га дубока држава прати због Украјине (фото)

"Бајденова Америка је банана република трећег света": Трамп тврди да га дубока држава прати због Украјине (фото)

Правда 26.03.2023
Бивши председник Доналд Трамп рекао је својим присталицама у суботу да председник Џо Бајден претвара САД у „банана републику“ и обец́ао да ц́е „одбојну политичку класу заувек избацити са функције, ако буде поново изабран… »
Трамп на предизборном скупу: “Ја сам најнедужнији човек у историји Америке”

Трамп на предизборном скупу: “Ја сам најнедужнији човек у историји Америке”

Вести онлине 26.03.2023
Бивши амерички председник Доналд Трамп поручио је јуче у Тексасу хиљадама присталица се против њега воде лажне истраге. Истрага против Трампа Трампово хушкање у Тексасу Опсада Ваку 1993. и крвави напад на секту која се… »
Трумп у кампањи 2024: Жестока реторика и симболика локације

Трумп у кампањи 2024: Жестока реторика и симболика локације

Ал Јазеера 26.03.2023
Пркосни и хушкачки расположени Доналд Трумп одржао је у суботу први скуп кампање за предсједничке изборе 2024. у тексашком граду Вацу, иначе познатом по крвавом отпору савезној влади. Бивши амерички предсједник Доналд Трумп пред… »
Трамп на првом предизборном скупу у Тексасу: Ја сам најневинији човек у историји САД-а

Трамп на првом предизборном скупу у Тексасу: Ја сам најневинији човек у историји САД-а

Телеграф 26.03.2023
Трамп је јуче одржао први скуп кампање за председничке изборе 2024. у тексашком граду Вејку, иначе познатом по жестоком отпору савезној влади. Бивши амерички председник Доналд Трамп пред хиљадама присталица јуче у Тексасу рекао… »

Вести дана »