Povezane vesti
Bog, oružje i Tramp: Hiljade ljudi na mitingu u Teksasu, bivši predsednik pohvalio Putina i Sija, obećao mir u Ukrajini za 24…
Kurir 26.03.2023
U svom prvom pojavljivanju u javnosti otkako je pre nedelju dana spekulisao da će uskoro biti uhapšen, Donald Tramp je kritikovao v išestruke krivične istrage koje su ga mučile otkako je napustio funkciju u januaru 2021. Speaking in Waco tonight, Trump… »
"Bajdenova Amerika je banana republika trećeg sveta": Tramp tvrdi da ga duboka država prati zbog Ukrajine (foto)
Pravda 26.03.2023
Bivši predsednik Donald Tramp rekao je svojim pristalicama u subotu da predsednik Džo Bajden pretvara SAD u „banana republiku“ i obećao da će „odbojnu političku klasu zauvek izbaciti sa funkcije, ako bude ponovo izabran sledeće godine. Tramp, koji se… »
Tramp na predizbornom skupu: “Ja sam najnedužniji čovek u istoriji Amerike”
Vesti online 26.03.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp poručio je juče u Teksasu hiljadama pristalica se protiv njega vode lažne istrage. Istraga protiv Trampa Trampovo huškanje u Teksasu Opsada Vaku 1993. i krvavi napad na sektu koja se suprotstavljala saveznoj vladi… »
Trump u kampanji 2024: Žestoka retorika i simbolika lokacije
Al Jazeera 26.03.2023
Prkosni i huškački raspoloženi Donald Trump održao je u subotu prvi skup kampanje za predsjedničke izbore 2024. u teksaškom gradu Wacu, inače poznatom po krvavom otporu saveznoj vladi. Bivši američki predsjednik Donald Trump pred hiljadama je pristalica… »
Tramp na prvom predizbornom skupu u Teksasu: Ja sam najneviniji čovek u istoriji SAD-a
Telegraf 26.03.2023
Tramp je juče održao prvi skup kampanje za predsedničke izbore 2024. u teksaškom gradu Vejku, inače poznatom po žestokom otporu saveznoj vladi. Bivši američki predsednik Donald Tramp pred hiljadama pristalica juče u Teksasu rekao je da se protiv njega… »
Vesti dana »

Sedmoro teže povređenih u udesu kod Sremske Mitrovice u stabilnom stanju, 15 pacijenata čeka otpust
Sputnik pre 29 minutajoš 18 povezanih

Jutro oblačno, posle podne razvedravanje, temperature do 17 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 18 minutajoš 17 povezanih

Baskonija desetkovana i za crvenu zvezdu: Bez dva ključna igrača u Beogradu!
Hot sport pre 28 minutajoš 17 povezanih

Bez Jokića Denver poražen od Oklahome uz zvuk sirene, Bogdanović se uz ponedu vratio u igru
RTS pre 29 minutajoš 16 povezanih

Zbog radova u Bulevaru Mihajla Pupina izmene u gradskom prevozu od danas do 23. oktobra
Nova pre 18 minutajoš 7 povezanih