Повезане вести

Американци праве један блок унутар Европе, у јуну велике промене с украјином! Председник прогнозира шта ће се ускоро збити у…

Американци праве један блок унутар Европе, у јуну велике промене с украјином! Председник прогнозира шта ће се ускоро збити у…

Курир 26.03.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић је казао да ће се у наредним месецима мењати динамика нашег односа са Европом, и да жели да се нада да ће то бити у позитивном светлу. - Мислим да већ у јуну мора да уследи, пошто… »
Председник Србије: Путин ми није рекао шта ће бити у Украјини али сам то препознао по овоме! Албанске тајне службе нису наивне…

Председник Србије: Путин ми није рекао шта ће бити у Украјини али сам то препознао по овоме! Албанске тајне службе нису наивне…

Курир 26.03.2023
* Још 25. новембра сам предвидео да се спрема много тога тешког у свету * Американци праве један блок унутар Европе, у јуну велике промене за Украјину * О тачном износу дугова српских клубова: Звезде и Партизана, увредама да је… »
Америка прави блок унутар Европе! Мењаће се и наш однос: На Старом континенту долази до промене политичке мапе!

Америка прави блок унутар Европе! Мењаће се и наш однос: На Старом континенту долази до промене политичке мапе!

Курир 26.03.2023
Председник Србије Александар Вучић открио је да нас на међународној позорници већ у јуну очекују велике промене, попут тога да Америка прави нови блок унутар Европе, који ће бити изузетно моћан, али и да ће на самом Старом… »
Вучић: Готово је немогуц́е да ц́е Украјина победити у рату

Вучић: Готово је немогуц́е да ц́е Украјина победити у рату

Вести онлине 27.03.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да Украјина нец́е лако победити у војном смислу, нагласивши да је то готово немогуц́е. Вучиц́ је истакао да, пошто Украјина не може добити војно рат, очекује да ц́е Кијев добити… »
Вучић: "у Европи следе промене политичке мапе, Украјина се окреће. То ће утицати и на Србију"

Вучић: "у Европи следе промене политичке мапе, Украјина се окреће. То ће утицати и на Србију"

Телеграф 27.03.2023
Вучић говори о разговорима у Охриду, састанку са премијером Мађарске Виктором Орбаном, и другим важним темама. Председник Србије Александар Вучић рекао је да је очекивао рат у Украјини, да је то разумео пре самог почетка, али и… »
Вучић: Велике промене у глобалној политици мењаће динамику односа Србије са ЕУ

Вучић: Велике промене у глобалној политици мењаће динамику односа Србије са ЕУ

РТС 26.03.2023
Србија је успела да издржи притиске Запада и не уведе санкције Русији, рекао је председник Александар Вучић. Већ у јуну очекује велике промене у глобалној политици и да ће Украјина добити велики замах на европском путу са… »
Вучић: Путин ми није рекао да ће почети рат, али било ми је јасно

Вучић: Путин ми није рекао да ће почети рат, али било ми је јасно

Данас 26.03.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Београду да му руски председник Владимир Путин није рекао да ће започети рат против Украјине, али да му је то било јасно после разговора с њим у Сочију. Поводом изјаве… »
Вучић: Странци зауставили послове са литијумом

Вучић: Странци зауставили послове са литијумом

Инсајдер 26.03.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је Србија пропустила велику шансу за развој тиме што су обустављени сви послови са литујумом и за то је оптужио, како је рекао, стране службе. "Мислили су да сам луд, јер… »
Председник Вучић: Хоћете да вам објасним зашто сам ја „лудак“?

Председник Вучић: Хоћете да вам објасним зашто сам ја „лудак“?

Н1 Инфо 26.03.2023
Председник Србије Александар Вучић гостовао је јутрос више од сат и по времена на ТВ Пинк, а за то време није октрио много тога новог, већ се више обрачунавао са критикама и нападима политичких противника. Председнику је нарочито… »
Вучић: Ако хоћете да нас бијете, нема од тог посла ништа! Хоћете да вам објасним зашто сам ја „лудак“?

Вучић: Ако хоћете да нас бијете, нема од тог посла ништа! Хоћете да вам објасним зашто сам ја „лудак“?

Нова 26.03.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је два месеца пре почетка напада на Украјину знао шта ће се десити, али да то није зато што је паметан или пророк, већ зато што је "послагао чињенице". Позвао је грађане да дођу у… »
Хоћете да знате зашто сам Ја лудак Председник у евро открио дугове Партизана и Звезде па поменуо литијум, шпијуне и увреде на…

Хоћете да знате зашто сам Ја лудак Председник у евро открио дугове Партизана и Звезде па поменуо литијум, шпијуне и увреде на…

Курир 26.03.2023
Поновио да нема ниједну вилу, ни милионе, ни милијарде, што се види и у АПР-у: Чиме ће онда да ме уцене? БЕОГРАД - Хоћете да знате зашто сам ја лудак...Јесам, јер нико ово не би трпео ни издржао што мени раде годинама, рекао је… »
"Већ у јуну следе велике промене због Украјине": Вучић о ситуацији у свету: "Американци праве нови блок у Европи, то ће…

"Већ у јуну следе велике промене због Украјине": Вучић о ситуацији у свету: "Американци праве нови блок у Европи, то ће…

Блиц 26.03.2023
Није то толико велика тајна. Можете да погледате у вашој архиви када сам 25. новембра 2021. години након моје песете Сочију рекао да нас очекује тешко време не зато што ми је Путин рекао да ће бити рата. Увек је издвојио 45… »
Вучић: Мислио сам да вичу "Вучићу, педеру" јер навијам за Звезду, али то је више као неки фолклор

Вучић: Мислио сам да вичу "Вучићу, педеру" јер навијам за Звезду, али то је више као неки фолклор

Радио 021 26.03.2023
"Мислио сам да увреде "Вучићу, педеру" имају везе са спортом, што не кријем да навијам за Звезду, али сам схватио да то није то и да је повезано са криминалом и оптужницама против одређених лица." То је данас изјавио председник… »
Вучић: Скандирање Партизанових навијача има везе са криминалом

Вучић: Скандирање Партизанових навијача има везе са криминалом

Вести онлине 26.03.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да непристојно скандирање које долази од навијача Партизана, има везе са криминалом и оптужницама против неких људи. Гостујући на ТВ Пинк, Вучић је рекао да је прво мислио да… »
Вучић: Није тајна да навијам за Звезду, навијачи Партизана ме прозивају јер њихов клуб не плаћа порез

Вучић: Није тајна да навијам за Звезду, навијачи Партизана ме прозивају јер њихов клуб не плаћа порез

Данас 26.03.2023
Пошто Украјина неће лако победити у војном смислу, очекујем да ће добити велики замах на европском путу. Долази такмичење ко ће бити шеф НАТО-а, а Американци праве посебан блок у Европи. У самој Европи долазиће до промене… »
Вучић: Већ у јуну следе велике промене због Украјине, то мења и динамику нашег односа са Европом

Вучић: Већ у јуну следе велике промене због Украјине, то мења и динамику нашег односа са Европом

Еуроневс 26.03.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће оно што се дешава у глобалној политици и пре свега у Европи мењати динамику и нашег ондоса са ЕУ. Према његовим речима Украјина ће, можда већ у јуну добити велики замах на… »
"Имали смо бело злато, Србија је могла да цвета, стигли бисмо средње развијене земље Европе" Вучић о литијуму и актуелним…

"Имали смо бело злато, Србија је могла да цвета, стигли бисмо средње развијене земље Европе" Вучић о литијуму и актуелним…

Блиц 26.03.2023
Председник Србије Александар Вучић гостује у емисији "Викенд јутро" на телевизији Пинк. "До 20. марта смо привукли 692 милиона евра страних директних инвестиција, што је најбољи резултат до сада", рекао је председник Србије… »
Ваљево добија две огромне фабрике: Отвара се прво Бицерба, па у јуну Хансгроје

Ваљево добија две огромне фабрике: Отвара се прво Бицерба, па у јуну Хансгроје

Телеграф 26.03.2023
Председник Србије је рекао да много тога треба да се отвори ове године у нашој земљи. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у гостову на ТВ Пинк да ускоро иде у Ваљево да отвори фабрику "Бицерба", истичући да… »
"Имали смо бело злато, Србија је могла да цвета, зашто то нисмо урадили": Вучић о литијуму и цени лука

"Имали смо бело злато, Србија је могла да цвета, зашто то нисмо урадили": Вучић о литијуму и цени лука

Телеграф 26.03.2023
Потребно је 2,5 одсто раст БДП-а, навео је Вучић. "До 20. марта смо привукли 692 милиона евра страних директних инвестиција, што је најбољи резултат до сада", рекао је председник Србије Александар Вучић. "Март је био одличан… »

Вести дана »