Povezane vesti
„Nisi čuo kako specijalni tim bije, sad će ožiljci da ti se dupliraju“: Uznemirujuće svedočenje žrtve koju su mučili…
Nova 26.03.2023
"Boravio sam u iznajmljenom stanu u Nikšiću 19. jula 2020. godine kada je policija došla da pretrese stan. Nisu mi rekli zbog čega to rade, ali su me nakon pretresa odvezli u stanicu, gde su posle izvesnog vremena po mene došle četiri osobe u civilu… »
"Nisi čuo kako specijalni tim bije? SAD će ožiljci da se dupliraju" Kako su crnogorski policajci vršili torture za kriminalce…
Blic 26.03.2023
"Boravio sam u iznajmljenom stanu u Nikšiću 19. jula 2020. godine kada je policija došla da pretrese stan. Nisu mi rekli zbog čega to rade, ali su me nakon pretresa odvezli u stanicu, gde su posle izvesnog vremena po mene došle četiri osobe u civilu… »
Vesti dana »
Miroslav Tanjga nije više trener Vojvodine: Hvala svima na poverenju, probudili smo Novi Sad i to je jedna od velikih pobeda
Dnevnik pre 1 danjoš 23 povezane
Stvorena je "vatrena oluja": Požar preti da proguta čitav grad, ljudi beže glavom bez obzira FOTO/VIDEO
B92 pre 2 satajoš 40 povezanih
Jedna osoba poginula a 15 povređeno na Gej prajd paradi u Berlinu, kada je vozilo upalo u masu
Radio sto plus pre 1 danjoš 14 povezanih
(Foto, video) "Za 2 do 4 meseca imaćemo odlučujuće izbore" Vučić u Drežniku: "Služio sam vam verno, mnoge noći nisam spavao"
Blic pre 5 satijoš 14 povezanih