Povezane vesti
Vijesti: Uznemirujuće svedočenje žrtve koju su mučili policajci iz Crne Gore
Novi magazin 26.03.2023
"Boravio sam u iznajmljenom stanu u Nikšiću 19. jula 2020. godine kada je policija došla da pretrese stan. Nisu mi rekli zbog čega to rade, ali su me nakon pretresa odvezli u stanicu, gde su posle izvesnog vremena po mene došle četiri osobe u… »
Vijesti: Uznemirujuće svedočenje žrtve koju su mučili policajci iz Crne Gore
N1 Info 26.03.2023
"Boravio sam u iznajmljenom stanu u Nikšiću 19. jula 2020. godine kada je policija došla da pretrese stan. Nisu mi rekli zbog čega to rade, ali su me nakon pretresa odvezli u stanicu, gde su posle izvesnog vremena po mene došle četiri osobe u… »
Vesti dana »

Prostorije SNS u Novom Sadu gađane jajima: Protest „I nama je dosta krvi“ zbog puštanja okrivljenih za prebijanje studentkinje
Nova pre 20 minutajoš 33 povezane

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih

Policajac koji je uhapsio napadača na Beogradski sindikat suspendovan na inicijativu novog načelnika novosadske policije
Nedeljnik pre 3 satajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa Mićina o spomeniku žrtvama pri padu nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Insajder pre 3 satajoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Rektor Đokić se obratio sa balkona Pravnog fakulteta u Beogradu: Hitna akcija Niških studenata, idu do gradskog odbora SNS
Nova pre 15 minutajoš 63 povezane