Повезане вести

Рама: Подршка Куртију за пружање гаранција за самоуправу српске заједнице и СПЦ

Политика 26.03.2023
ТИРАНА – Премијер Албаније Еди Рама саопштио је данас да је на састанку у Тирани охрабрио премијера привремених приштинских институција Албина Куртија да предузме даље кораке ка давању гаранција српским општинама у оквиру… »
Курти: У Албанији подржали мој став да договор из Охрида значи "де факто" признање Косова

Курти: У Албанији подржали мој став да договор из Охрида значи "де факто" признање Косова

РТВ 26.03.2023
ПРИШТИНА, ТИРАНА, ЦИРИХ - Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти изјавио је данас да су албански званичници у Тирани, где је данас боравио у посети, подржали његов став да договор из Охрида значи, како тврди… »
Курти: У Тирани подршка – споразум у Охриду је де факто признање

Курти: У Тирани подршка – споразум у Охриду је де факто признање

Вести онлине 26.03.2023
Премијер Косова Аљбин Курти изјавио је да је на састанцима са челницима институција у Албанији добио подршку око тога да се Охридским споразумом дошло до де факто признања Косова од стране Србије. Курти је, после састанка са… »
Курти: Албански званичници подржали став да је Споразум "де факто" признање Косова

Курти: Албански званичници подржали став да је Споразум "де факто" признање Косова

Инсајдер 26.03.2023
Косовски премијер Аљбин Курти изјавио је да су албански званичници у Тирани, где је данас боравио у посети, подржали његов став да договор из Охрида значи, како тврди, "де факто" признање Косова. "Они су подржали мој став да… »
Курти: У Тирани подршка ставу да је споразум у Охриду де факто признање

Курти: У Тирани подршка ставу да је споразум у Охриду де факто признање

Н1 Инфо 26.03.2023
Премијер Косова Аљбин Курти изјавио је да је на састанцима са челницима институција у Албанији добио подршку око тога да се Охридским споразумом дошло до де факто признања Косова од стране Србије. Курти је, након састанка са… »
Еди Рама Куртију изразио подршку за заједницу српских општина

Еди Рама Куртију изразио подршку за заједницу српских општина

Ал Јазеера 26.03.2023
Премијер Албаније Еди Рама је подржао Охридски споразум и Куртијев став о корацима који се предузимају ка нормализацији односа са Србијом. Премијер Косова Албин Курти борави у радној посјети Тирани, гдје се састао с предсједником… »
Курти у Тирани: Обавестио сам албанско руководство о детаљима договора у Охриду

Курти у Тирани: Обавестио сам албанско руководство о детаљима договора у Охриду

Нова 26.03.2023
Косовски премијер Аљбин Курти, који је данас боравио у радној посети Тирани, рекао је новинарима да је албанске политичаре информисао о детаљима споразума о нормализацији Косова и Србије постигнутог у Охриду, као и да је… »
Рама: Уверио сам Куртија да у овом тешком процесу има моју пуну подршку

Рама: Уверио сам Куртија да у овом тешком процесу има моју пуну подршку

Данас 26.03.2023
Владе Косова и Албаније одржаће у јуну следећу заједничку седницу, најаваио је данас албански премијер Еди Рама после састанка с премијером Косова Аљбином Куртијем, с којим је разговарао „о Охридском споразуму и даљем напретку… »
Рама: Охрабрио сам премијера Куртија да предузме даље кораке у спровођењу споразума са Србијом

Рама: Охрабрио сам премијера Куртија да предузме даље кораке у спровођењу споразума са Србијом

Инсајдер 26.03.2023
Премијер Албаније Еди Рама примио је данас премијера Косова Аљбина Куртија. Рама је путем објаве на Фејсбуку објавио да су он и Курти разговарали о детаљима о Охридском споразуму и даљем напретку процеса његове… »

Еуроневс 26.03.2023
Премијер Албаније Еди Рама саопштио је да је на састанку у Тирани охрабрио косовског премијера Аљбина Куртија да предузме даље кораке ка давању гаранција српским општинама у оквиру заједнице која гарантује самоуправу српској… »
Курти радну посету Тирани почео сусретом са председником Албаније

Курти радну посету Тирани почео сусретом са председником Албаније

Нови магазин 26.03.2023
Премијер Косова Аљбин Курти је данашњу, једнодневну радну посету Албанији почео сусретом са председником Албаније Бајрамом Бегајем. После тога Курти ће се сусрести са председницом парламента Линдитом Николом и са премијером… »

Вести дана »