Повезане вести
Елена Китић оптужила Махрину да јој је украла песму: Колегиница јој одговорила, а ћерка Милета Китића се још више разбеснела…
Нова 26.03.2023
Певачице у сукобу. Елена Китић оптужила је колегиницу Марину Цветковић Махрину да јој је украла песму „Фобије“. Наиме, Махрина је тек објавила нумеру „Ту си заувек“ која, како тврди Елена, подсећа на њен хит. Најпре је черка… »
Певач се умешао у свађу елене Китић и махрине! Букти рат због крађе песме, а он је један од композитора - "очигледно је"
Мондо 26.03.2023
Елена Китић је оптужила колегиницу Махрину за крађу њене песме "Фобије", после чега се огласио и Јоца Стефановић, композитор песме. Елена Китић је оптужила колегиницу Махрину за крађу њене песме "Фобије", после чега се огласио… »
"Покрала ме је, ово је озбиљно": Букти рат између Елене Китић и Махрине! Одмах стигао одговор: "замолила бих те једну ствар"
Блиц 26.03.2023
Елена Китић, позната музичка звезда и ћерка фолк певача Милета Китића, оптужила је данас своју колегиницу Марину Цветковић, познатију као Махрину, да јој је обрадила песму и спот без дозволе, тј. да је, како она тврди, посреди… »
Правиш жртву од себе због нечије смрти! Елена Китић жестоко заратила с певачицом због крађе песме, огласила се Махрина!
Мондо 26.03.2023
Елена Китић је оптужила Марину Цветковић Махрину да јој је украла песму и спот, након чега се и она јавно огласила, а ево како се препирка завршила. Елена Китић је оптужила Марину Цветковић Махрину да јој је украла песму и спот… »
Рат не престаје! Елена оптужила Марину да глуми жртву, она јој узвратила: Удараш на нешто што је свето! Огласио се Јоца…
Курир 26.03.2023
Певачице Елена Китић и Марина Цветковић познатија као Махрина ушле су у сукоб због наводне крађе Еленине песме "Фобије". Певачице су се јавно огласиле путем Инстаграма, а потом се умешао и њихов колега Јоца Стефановић, који је… »
Елена Китић ударила на колегиницу - украла ми је песму! Бурно реаговала на мрежама - "Ово је озбиљна крађа"
Мондо 26.03.2023
Елена Китић тврди да јој је колегиница украла песму коју је објавила пре две године, а на Инстаграму је показала и "доказ". Елена Китић тврди да јој је колегиница украла песму коју је објавила пре две године, а на Инстаграму је… »
Огласила се Махрина након оптужби Елене Китић: Песма која је данас изашла, то је моје!
Курир 26.03.2023
Певачица Марина Цветковић познатија као Махрина огласила се након оптужби Елене Китић да јој је украла песму. - Ја сам прва певала "Фобије" у такмичењу и лично је обожавам. Песма која је данас изашла - то је моје. Мој начин да… »
Елена Китић оптужила колегиницу да јој је украла песму! Певачица бесна као рис: Навикла сам да сам инспирација многима
Курир 26.03.2023
Елена Китић, певачица и ћерка Милета Китића, оптужила је своју колегиницу Марину Цветковић познатију као Махрину да јој је украла песму, што је јавно објавила. - Навикла сам и видим да сам инспирација многима за свашта већ дуго и… »
Вести дана »

Дан жалости у Сремској Митровици због саобраћајне несреће у којој је погинуло троје људи
Бета пре 2 сатајош 42 повезане

До четвртка нестабилно, али топло, а онда пљускови и пад температуре
Решетка пре 7 минутајош 25 повезаних

Мајка мртворођене бебе збринута на кцв Ево у каквом је стању полиција утврђује све чињенице
Дневник пре 32 минутајош 19 повезаних

Посланици Скупштине Србије наставили седницу, расправа о прелозима међународних споразума и уговора
Нови магазин пре 47 минутајош 18 повезаних